iPad 5 er flere bilder lekket og ryktene bekreftes

En ny prototype som muligens er til iPad 5 Det har nettopp blitt lekket inn bilder via twitter som tilbys av Sony Dickson, en kjent blogger. I dem kan vi se Apple-logoen, så vel som en plass for et smart bakkamera i tillegg til at iPad 5 ville være mye slankere i dette tilfellet.

IPad 5 lekket bilde

Dette bildet bekrefter ryktene om at iPad 5 Det ville være 15% tynnere og en tredje lysere i sin nye generasjon, i tillegg til endringen av plassering av kameraene og muligheten for at de har 8 megapiksler. Bakåpningen kan også bekrefte den bakre mikrofonen manzana, det var ryktet, ville ha inkludert å plukke opp den romlige lyden. De andre spesifikasjonene det gikk rykter om er en A7-prosessor og priset til $ 500 for 16 GB-versjonen som vanlig.

IPad 5 lekket bilde

En annen ting vi kan utelukke er at det er en iPad Mini siden Lynkabelen ser ut tilkoblet, og på grunn av størrelsen og andre egenskaper kan vi sikre at det snarere er iPad 5.

iPad blir tynnere, i tilfelle av Ipad mini den ble betydelig redusert med en reduksjon på opptil 23% til 7,2 millimeter fra den originale iPad-en på 9,4 millimeter. Med iPad 5 på dørstokken kunne Apple ha brakt den samme filosofien til den nye modellen.

Vi er fremdeles litt langt fra lanseringen, noe analytikere antyder vil bli lansert i juli slik at det kan skaffes i september i år. Selv om ryktene som tidligere ble bekreftet med dette bildet, må vi si at utformingen av iPad 5 det kan fortsatt endres.