iPad 5, iPad Mini 2 og iPhone 6, alle med safirkrystaller

Det forventes det iPad 5 og iPad mini 2 de traff markedet en gang på høsten, og det har vært mange lekkasjer de siste månedene om de to enhetene. En ny rapport indikerer at både nye iPad-er og Iphone 6 Den blir utgitt neste 2014, de vil alle ha safirkrystall. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad 5, iPad Mini 2 og iPhone 6, alle med safirkrystaller

iPad 5, iPad Mini 2 og iPhone 6, alle med safirkrystaller

Vi så nylig noen ledetråder om hvordan det nye iPad 5 og iPad Mini 2 De kan også være utstyrt med den praktiske fingeravtrykssensoren som inneholder den nye iPhone 5S.

Denne nye iPhone 5S har en safirkrystall på den nye hjemmeknappen som inneholder fingeravtrykksskanneren, og en ny rapport sier at taiwanske produsenter har bekreftet at de kommer til å produsere safirkrystaller for den nye iPhone 6s, iPad 5 og iPad Mini 2.

I tillegg til dette forteller rapporten at i tillegg til å implementere safir på startknappen, Iphone 6 Den vil også ha dette på hele skjermen for å tilby total beskyttelse mot alle typer riper eller riper. Denne nyheten kommer fra den taiwanske DigiTimes som har en ganske pålitelig merittliste når det gjelder Apple-relaterte rykter.

Noen av rapportene deres viser seg imidlertid ikke fra tid til annen, så vi bør for øyeblikket ikke ta hensyn til slik informasjon. Patentet viser til en prosess som kan tilsette et lag glasslaminat og kan brukes i fremtidige iPhones, iPads, og muligens den nye iWatch.

¿Du vil gjerne se safir på den nye iPhone 6, iPad 5 og / eller iPad Mini 2?