contadores Skip to content

IPad 5 kan bruke samme skjermteknologi som iPad Mini for å redusere størrelsen

Det går ikke så lang tid før Apple presenterer sine nye iPad-er, eller i det minste ser det ut til å indikere antall lekkasjer som vi har sett de siste ukene. Den etterlengtede iPad 5 sies å gjennomgå en ny design med den hensikt å gjøre den noe tynnere og lettere enn den nåværende. For dette sies det at Apple vil bruke utformingen av den nåværende iPad Mini i iPad 5.

Men i dag Wall Street Journal har gått lenger og publisert at det nye flaggskip-nettbrettet til eplet vil bruke den samme berøringsskjermteknologien som iPad Mini bruker for å prøve å redusere vekten og størrelsen på enheten.

Wall Street Journal publiserer at iPad 5 vil bruke den samme berøringsskjermteknologien som iPad Mini for å redusere størrelsen

Som utgitt av den berømte avisen:

“Den samme berøringspute-teknologien som gjør iPad Mini slank og lett, vil sannsynligvis være til stede i den kommende iPad, som i dag produseres av Apples asiatiske leverandører, ifølge personer med kunnskap om saken. Det mange forbrukere generelt kaller “display” består av flere lag og “berøringsskjermen” refererer spesielt til laget utstyrt med kontaktsensorer, mellom flytende krystalldisplay og det ytre glassdekselet. I følge en nedrivning fra forskningsfirmaet IHS iSuppli bruker iPad Mini en filmbasert berøringsflate, som er tynnere og lettere enn glasspekeplaten som den nåværende iPad 4 er basert på. Etter suksessen med iPad Mini, planlegger Apple å bruke den filmbaserte berøringsflaten på sin neste “normale” iPad, ifølge våre kilder. “

ipad-5-apple

For ikke lenge siden så vi en serie bilder av hva det nye frontpanelet til iPad 5 kunne være, etterfulgt av en video der det samme panelet ble vist sammen med bakdekselet, angivelig, av femte generasjon Apple iPad.

Begge lekkasjene viste en 9,7-tommers iPad som hadde redusert størrelsen betydelig sammenlignet med den nåværende iPad 4, begge vil følge linjen i rapporten publisert av Wall Street Journal. Praktisk talt alle ryktene og lekkasjene som vi har sett de siste månedene, når de kommenterer MacRumors, sikrer at iPad 5 vil være tynnere, mindre og lettere enn dagens design.

panel-frontal-ipad-5-1

Bare Apple vet hvordan iPad 5 endelig vil bli. De i Cupertino forventes å avduke den nye iPad mellom september og oktober, sammen med en oppdatert iPad Mini. Vil du se hvordan den nye Apple iPad blir?