iPad 5 kan ha en antirefleks skjerm

Det forventes det iPad 5 Lanserer de neste månedene sammen med den nye iPad Mini 2. Spesifikasjonene kan ikke overholdes før Apple endelig bestemmer seg for det, men foreløpig kan mulighetene vurderes. Og det er at et nytt patentbilde indikerer at det nye iPad 5 Det kan ha antireflekterende teknologi på skjermen. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad 5 kan ha en antirefleks skjerm

Og det er at vi hittil har vært vitne til et stort antall designkonsepter for denne iPad 5, så vel som mulige egenskaper har blitt filtrert. Patentet som lekket i dag, viser en antirefleks skjerm for den nye Apple iPad. Selv om dette er en funksjon som vi ikke har hørt om hittil, kan den glede et stort antall brukere.

Retina-skjermen på iPad 4 er utvilsomt imponerende, men når den brukes under sollys kan det være et alvorlig problem, siden den vanligvis reflekterer ganske mye, og dermed forhindrer en tilstrekkelig visjon om den. Derfor har Apple med dette nye lekkede patentet vært i stand til å tenke på et slikt problem og løse det i det nye iPad 5.

Med slik teknologi brukerne av den nye iPad 5 de kan glede seg mer når de gjør oppgavene sine under eksponering av sterkt sollys.

For øyeblikket er det ingenting som er offisielt bekreftet, så denne informasjonen kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene.

Og til deg,Vil du se en antirefleks skjerm på den nye iPad 5?