contadores Skip to content

IPad 5 kan ha et design som er veldig likt dette

Det vises en video som viser den påståtte fronten av iPad 5

Nå som den offisielle presentasjonen av den nye iPhone fra Cupertino-selskapet er bekreftet, ser det ut til at vi kommer til å begynne å se lekkasjer om hva som blir de neste produktene som blir presentert av selskapet: ny iPad. Ingenting er sikkert før Apple bekrefter det, men de fleste ryktene sier at presentasjonen av de nye epletablettene vil være i oktober.

Hvis vi for et par dager siden så noen bilder av de påståtte sakene om iPad 5 og iPad Mini 2 av Sonny Dickson, i dag gir vi deg en video som viser forskjellige påståtte deler av femte generasjons iPad og gir oss en klar visjon om hvordan den nye epletabletten vil se ut.

Ny video viser hvordan iPad 5 blir

Videoen har lastet opp Unbox Therapy og den viser en tom iPad-sak og et frontpanel som sammenligner dem med den nåværende iPad. Forutsatt at delene er ekte (og de ser absolutt ut som det), den nye iPad-en blir betydelig smalere (15 mm) enn dagens modell, med slankere sidekanter likt de i iPad Mini. Den nye iPad 5 ser ut til å være det også ganske slankere enn den nåværende, og unngå de koniske sidene av den forrige modellen.

Det har blitt hevdet ved andre anledninger at de 9,7-tommers iPad-rammene ble gjort tykkere for design og ikke av nødvendighet, for å forhindre falsk berøringsinngang og gjøre enheten enklere å holde. Det gjenstår å se om denne nye Apple-designen ikke er mer ubehagelig i det lange løp for normal bruk. Vi får se hvordan Apple forklarer endringen når den skjer.

Den generelle estetikken ligner veldig på iPad Mini, men med en større skjerm. Mens de kommenterer i The Verge, har noen medier antydet at de nye iPadene kan bli presentert på arrangementet som Apple har kunngjort for 10. september, men vi tror det ikke vil være, da begge produktene er for viktige for selskapet å presentere. sammen.

målinger-ipad-5

Det gjenstår å se om denne nye designen med mindre fasader endelig vil gjøre vondt når jeg håndterer enheten, men jeg må si at jeg personlig elsker det. Hva synes du om det? Liker du det nye designet? Tror du at de mindre rammene kan være et problem å holde på enheten?