contadores Skip to content

IPad 5 kan være tynnere takket være ny skjermteknologi

Mange er ryktene som dukker opp rundt den nye versjonen av Apple-nettbrettet. De peker alle på iPad 5 som sannsynligvis vil ha en slankere design takket være ny skjermteknologi, som debuterte i 2012 med iPad Mini.

I følge flere lekkede bilder og noen angivelig sett tilfeller av iPad 5, vil den nye iPad ligner iPad Mini og kan være opptil 20% tynnere enn i dag iPad. De mange lekkasjene antyder at Apple vil anvende designen med mindre rammer som iPad Mini sport for å utvide synsfeltet og lage iPad 5 er 25% lettere enn iPad 4.

IPad 5 kan inneholde iPad Mini-skjermteknologi for å gjøre den slankere og lettere

Apple ga ut en ny skjermteknologi med iPad Mini på grunn av sin nye design, og i følge et nytt rykte fra Asia, GF2 touchpad-teknologi vil også bli brukt på iPad 5.

Kilden til disse ryktene er, som nesten alltid, Digitimes. Det er andre gang dette mediet lanserer et rykte om muligheten for at iPad 5 bruker den nye GF2-berøringspanelteknologien.

igzo-ipad

Ny berøringsskjermteknologi bygger berøringssensorer i glasset som dekker selve skjermen, noe som sparer plass Apple kan bruke til å lage “slanke seg” til enheten din. Dette betyr ikke at iPad 5 ikke vil ha retina-skjermI følge rapporten kan Apple samarbeide med Sharp, Samsung og LG om å produsere panelene.

Neste video fra jeg fikser det viser iPad Mini ved hjelp av GF2-teknologi, som gjør at iPad kan svare på berøring når berøringsskjermen ikke er direkte på toppen.

I denne nye rapporten uttaler DigiTimes også at Apple ikke holder tilbake den mulige utgangen til en iPad Mini 2 med Retina-skjerm fordi den har problemer med teknologi, men fordi Kan Cannibalize iPad 5-salg.

Apple diskuterte ikke overraskende iPad 5 på resultatkonferansen her om dagen, men det lovet det starter høsten og gjennom 2014 vil de lansere “Fantastiske produkter”. Basert på at iPad 4 ble utgitt rett før jul 2012, vil sannsynligvis iPad 5 være tilgjengelig senere i år.

ipad-5-konsept

Apple benyttet seg av resultatkonferansen her om dagen for å spå inntektsprognosen for fjerde kvartal 2013, noe som gir oss en anelse om at iPhone 5S kunne se lyset før 28. september, dag der kvartalet avsluttes.

Som kommentert på Gottabemobile, i følge Walter Piecyk vil den neste stjernen Apple-lanseringen være iPhone, altså iPad 5 blir utsatt til oktober-november for å hjelpe Apple med å oppnå gode økonomiske resultater i 1. kvartal 2014.

En tynnere og lettere iPad 5 ville vært fin, ikke sant?