iPad 5 kommer snart med oss. IPad Mini 2 vil bli forsinket

iPad Mini 2

Det forventes det iPad 5 og iPad Mini 2 bli presentert for verden på et arrangement som skulle finne sted neste måned, slik vi allerede har fortalt deg. En ny rapport bemerker imidlertid at selv om iPad 5 Det kan være tilgjengelig snart, iPad 2 mini kunne komme litt senere, og dette kan ikke skje før 2014.

En Apple-begivenhet er forventet 15. oktober, og det antas bredt at denne gangen vil de nye Apple iPad-ene bli presentert, og at det vil være den typiske formelle presentasjonen av Apple som går foran enhver ny enhet av apple-merket. Derfor tror mange av oss at vi får det nye iPad 5 og iPad Mini 2 i løpet av den neste måneden av oktober.

Imidlertid ankommer rykter hvor det sies at selv om det er nytt iPad 5 Hvis det vil være i samsvar med den planlagte planen og at lanseringen vil være i slutten av oktober, vil dette ikke være tilfelle iPad Mini 2. Dette ser ut til å være fordi Apple har problemer med noen rekvisita relatert til den påståtte Retina-skjermen som nå vil matche den nye iPad Mini 2.

Fra andre kilder i sektoren er det som blir sagt at den nye iPad Mini 2 Ja, det vil bli presentert på arrangementet 15. oktober, men at ankomst til butikker og forbrukere vil bli forsinket med hensyn til datoen da iPad 5.

Det vi har klart, er at det eneste vi har i hendene frem til 15. oktober er bare rykter, og den dagen vil vi stille tvil om tilgjengeligheten av de nye Appe-nettbrettene og deres egenskaper. Vi vil være veldig oppmerksomme på alt som skjer online.