iPad 5 kunne ankomme i september

IPad 5 kan starte produksjonen i tide til å bli presentert i september neste år av dette 2013. Og det er at i følge den prestisjetunge DigiTimes, kunne produksjonen av det nye Apple-nettbrettet snart starte. I tillegg er det forventet at 2-3 millioner enheter blir sendt i samme måned i september.

iPad 5 skulle ankomme i september

iPad 5 kunne ankomme i september

IPad 5 er uten tvil en annen enhet som allerede har garantert suksess allerede før den offisielt ble presentert. Og er at det allerede er mange forbrukere som har det siktet sitt på det nye Apple-nettbrettet.

Det har vært mye snakk om disse de siste dagene av iPad 5. Vi har sett mulige design inkludert deres mulige egenskaper. I dag ønsker vi ikke å snakke med deg om noen av aspektene, men om den offisielle presentasjonsdatoen.

Nå, og ifølge de siste nyhetene, vil Apple begynne produksjonen av sin iPad 5 om kort tid for å lansere 2 til 3 millioner enheter neste september. I tillegg oppgir den samme kilden også at skjermen som brukes i denne iPad 5, vil være av netthinnetype og i stand til å vise en maksimal oppløsning på 2048 med 1536 piksler.

I tillegg hevdes det også at den nye iPad 5 vil være mye tynnere og mindre tung enn forgjengeren. Når det gjelder designen, forventes det ikke noe nytt av det. Apple ville fortsette på samme linje som sine tidligere iPad-modeller, bare denne nye iPad 5 ville redusere kanten på skjermen betydelig.

Denne nye versjonen forventes også å komme direkte under iOS 7, selv om det foreløpig er offisiell informasjon.

Hvordan forventer du at den nye iPad 5 skal være?