contadores Skip to content

IPad 5 kunne gå i produksjon i juli eller august

Masseproduksjon av iPad 5 kunne starte i juli-august, som begynner å sende enhetene i tredje kvartal av året, med en estimert forsendelse på 5 millioner enheter. I mellomtiden kunne iPad Mini 2 se starten på masseproduksjonen forsinket fra september til november, ifølge Taiwan-baserte forsyningskjeden.

iPad_mini_retina_q3_2012-650x5901

IPad 5 kunne starte masseproduksjon i sommer

Neste generasjons 9,7-tommers iPad forventes å ta i bruk en tynnfilm-løsning for pekeplaten, og reduserer dermed vekten mellom 20% og 30%I tillegg til å ta i bruk den slanke rammen-designen, som ble brukt på iPad Mini, for å øke visningsområdet. I følge kilder vil den industrielle designen til den nye iPad 5 også bli endret.

Med tillegg av den kommende iPad, forventes forsendelser av Apples 9,7-tommers iPad å utgjøre rundt 8 millioner enheter i tredje kvartal, og har muligheten til å øke betydelig det siste kvartalet på grunn av sesongmessighet, som indikert av noen kilder.

“På iPad Mini 2 mener noen markedsobservatorer at forsinkelsen skyldes at salget av den 9,7-tommers iPad ble alvorlig påvirket av lanseringen av iPad Mini i 2012, og dermed forhindrer at dette skjer igjen, Apple fokuserer sin produktstrategi for 2013 mot den nye iPad 5. “

Imidlertid mener noen markedstiltakere at forsinkelsen skyldes forsyningskjeden ved å ikke oppfylle masseproduksjonsplanen.

ipad-mini-2

Markedsvakter anslår det forsendelser av Apple-nettbrett kan nå totalt mellom 80 og 100 millioner enheter i 2013, som representerer iPad Mini 35% av volumet og 9,7-tommers iPad 65%. Imidlertid, mens de kommenterer Digitimes, med iPad Mini-masseproduksjonen forsinket til fjerde kvartal, kan totale iPad-forsendelser for 2013 synke.

For øyeblikket vet vi nok om iPad 5, men som jeg alltid sier, det er bare rykter. Noen komponentlekkasjer indikerer at iPad 5 vil se veldig lik ut dagens iPad Mini, men med den større skjermen, selvfølgelig. Det sies at Apple kunne frigjort A7-prosessoren i den nye versjonen av det store nettbrettet, og at det i tillegg kan endre teknologien som brukes på skjermen, noe som ikke betyr at oppløsningen endres. Det sier seg selv at skjermen på iPad 5 vil forbli netthinne.

Hva forventer du av iPad 5? Er du ivrig etter å se det?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!