iPad 5, lanseringen er ikke overhengende

Baksiden av den nye iPad 5

Han iPad 5 Apple er på vei, og de kommende månedene vil det være blant oss. Mange er fans ivrige og ivrige etter å vite mer om enheten. Faktisk har vi allerede sett flere lekkasjer i form av bilder og videoer av den nye iPad 5. Selv om det må huskes at ingen av bildene vi har sett så langt kan bekreftes, selv om kildene som har gitt dem ofte er pålitelige.

Forleden dag hentet vi bilder av fronten på den nye iPad 5 og i dag, fra samme kilde, bringer vi bilder av baksiden av enheten. Bildene viser det bakre metallhuset til iPad 5, forsterket nok en gang de vidt spredte ryktene om at den neste iPad 5 den vil være tynnere enn dagens iPad.

Baksiden av den nye iPad 5

Selv om mange rykter de siste ukene pekte på det nye iPad 5 Det ville bli presentert i fellesskap med de nye eller nye iPhonene på arrangementet 10. september, det ser ut til at alt dette blir nektet. Denne fornektelsen er publisert av Jim Dalrymple fra www.loopinsight.com, som er en anerkjent kilde for rykter og nyheter fra Apple.

Baksiden av den nye iPad 5

Så vi er veldig redde for at vi ikke får se det nye iPad 5 til årets siste uker sammenfaller med julekampanjen. Og vi antar også at det samme vil skje med Ipad mini i sin andre versjon.