iPad 5 og iPad Mini 2, alt vi forventer

Han iPad 5 og iPad Mini 2 de blir gjenstand for alle slags rykter og spekulasjoner før de offisielt har blitt presentert. Til dags dato har vi vært vitne til forskjellige designkonsepter så vel som de påståtte funksjonene. Derfor ønsker vi i dag å gi en kort gjennomgang av alt vi forventer av disse iPad 5 og iPad Mini 2.

iPad 5 og iPad Mini 2, alt vi forventer

iPad 5 og iPad Mini 2, alt vi forventer

Som vi nettopp har nevnt, har vi vært vitne til all slags informasjon, og selv om det foreløpig ikke er noen detaljer som offisielt bekrefter det, kan vi allerede få et lite inntrykk av fordelene som de nye vil forføre oss med. iPad 5 og iPad Mini 2.

I følge de mest pålitelige kildene forventes disse å være utstyrt med en kraftig prosessor som vil benytte seg av 64-biters arkitektur og tillate utvikling av bedre og mer effektive applikasjoner i forretningsmiljøet.

Og det var at vi allerede for noen dager siden informerte deg om at flere analytikere spådde det med lanseringen av det nye iPad 5 og iPad Mini 2 etterspørselen etter stasjonære datamaskiner vil falle betydelig, med noen produsenter som til og med stopper produksjonen.

Nylig har det også blitt sagt at begge iPad 5 Som iPad Mini 2 De kommer utstyrt med den allerede så populære fingeravtrykksleseren som ligger i din nye iPhone 5S.

Når det gjelder presentasjonsdatoer, er det forventet at de to Cupertino-enhetene blir presentert 22. oktober, selv om alt kan variere i løpet av dagene.

Og du,Hvilke nyheter og / eller forbedringer forventer du å se i det nye iPad 5 og iPad Mini 2?