iPad 5 og iPad Mini 2 bekreftet av analytikere ved WSJ

Selv om mange av oss allerede er klare, fordi ryktene i år i Apple-verden har truffet spikeren på hodet med nesten profesjonell presisjon, iPad 5 og iPad Mini 2 er bekreftet av Wall Street Journal-analytikere igjen.

Apple for øyeblikket er et selskap som ikke vet hvordan de skal stoppe interne kilder slik at alle nyhetene blir holdt hemmelig til slutten, eller kanskje det er en del av en reklamestrategi, har sjeldnere ting blitt sett. I alle fall, hvis noen av leserne våre manglet det endelige beviset for å være sikre på at den neste hendelsen 22. oktober lover interessante nyheter i Apple-nettbrettens verden, kan vi i dag bekrefte de neste Apple-utgivelsene.

Wall Street journal, analytikere ser ut til å være veldig sikre på det, som du kan se i kilden på slutten av innlegget, og spådommene om terminalsalg i henhold til operativsystemet antar at vi før slutten av året vil ha en ny iPad Mini 2 og en iPad 5, som sannsynligvis vil bli kalt iPad Ny igjen.

Men vi hadde ikke tenkt å holde honningen på leppene til en bekreftelse av analytikerne for de nye Apple-tablettene, men vi vet også hvilke egenskaper de håper begge tablettene vil ha. I tilfelle av iPad mini 2 inkluderer Apple A7-brikken og M7 bevegelseskoprocessor, og selv om den vil ha en Retina-skjerm, kommer den ikke med en fingeravtrykksleser.

På iPad 5 tror analytikere at den vil være tynnere, lettere og at den også kommer med Touch ID, og ​​at fargespekteret vil stemme overens med de som blir presentert for Iphone 5s.

Mer info | WSJ