iPad 5 og iPad Mini 2, bekreftet utgivelsesdato

iPad 5 og iPad Mini 2, bekreftet utgivelsesdato

invitasjon til arrangementet der de nye iPad-ene blir presentert 22. oktober

Vi har allerede bekreftelse som en invitasjon fra Apple til et arrangement som vil finne sted neste 22. oktober. Det bekreftes derfor, som vi sa den gang, at iPad 5 og iPad 2 Mini Den vil bli presentert den dagen på et arrangement som Apple har tittelen “Vi har fremdeles mye å dekke” eller, på engelsk, “Vi har fortsatt mye å dekke.”

Som du ser på bildet som følger med artikkelen, ser det ut til at fargene kommer til å bli hovedpersonene for begivenheten igjen slik det skjedde i den siste presentasjonen av iPhone 5S og iPhone 5C. Arrangementet vil finne sted på konferansesenteret «Yerba Buena Center“i sentrum av San Fransisco og starter klokken 10:00 lokal tid eller klokken 19:00 spansk halvøy. Som vanlig i Cupertino-selskapet, har invitasjoner til nevnte arrangement blitt sendt en uke før selve arrangementet.

Vi har allerede snakket om hva som forventes eller ikke fra disse to Apple-nettbrettene. Forventer du å skaffe deg en av disse tablettene så snart de kommer ut?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige