contadores Skip to content

IPad 5 og iPad Mini 2 Design, iPhone 5s, M7 og flere utskrifter

iPad 5 og iPad Mini 2 kan ha samme design

ipad-5-vs-ipad-mini-2-volum

Sonny Dickson fortsetter å lekke det som ser ut til å være den neste iPad 5 og iPad Mini 2. Som vi ser av bildene, kan utformingen av begge enhetene være praktisk talt identisk med forskjellen, selvfølgelig, i størrelse.

iPad 5 og iPad Mini 2 kan ha samme design

Takket være iPhone 5s M7, kan iOS-kartene inneholde veldig viktige nyheter

m7-apple

M7, bevegelseskoprocessoren til iPhone 5s, er en av de flotte nyhetene på smarttelefonen. For øyeblikket vet vi ikke hvilke mulige bruksområder Apple ønsker å gi det, selv om det ser ut til at det kan ha mye verktøy på selskapets enhet.

Takket være iPhone 5s M7, kan iOS Maps inneholde veldig viktige nyheter

Slik blir noen av de mest kjente iOS-appene når iOS 7 kommer

berømte apps-ios-7

Den endelige versjonen av iOS 7 er rett rundt hjørnet. Cupertino-selskapet er rustet opp for lansering, men utviklere bør også få handle sammen og begynne å forberede appene sine. Noen har allerede gjort det, og Apple viser oss et bilde av hvordan noen av de mest kjente vil se ut.

Slik blir noen av de mest kjente iOS-appene når iOS 7 kommer

Første inntrykk av iPhone 5s

iphone-5s-dorado

Noen heldige har allerede rukket å teste den nye iPhone 5s. De første inntrykkene av enheten er virkelig positive. Vi forteller deg det.

Første inntrykk av iPhone 5s

Android-brukere må vente 1 år til å nå 64 biter

trusler-malware-android

IPhone 5s er den første smarttelefonen som inkluderer en 64-bits prosessor blant funksjonene. Apple har gått foran resten av konkurransen, og det ser ut til at de første smarttelefonene med en lignende prosessor fortsatt vil ta tid å ankomme.

Android-brukere må vente 1 år til å nå 64 biter