contadores Skip to content

iPad 5 og iPad Mini 2 for slutten av dette året og en lavkostnad iPad Mini for året som kommer

IPad 5 og iPad Mini 2 kommer ut senere i år, ifølge en analytiker

Vi fortalte deg allerede i går at da datoen for presentasjonen av de nye iPhonene ble bekreftet, var målet for ryktene og lekkasjene å være de nye iPadene. Og slik skjer det. Vi har vært noen dager der vi ser lekkasjer av påståtte deler av den nye Apple iPad, og i dag skal vi snakke om de påståtte utgivelsesdatoene.

Som analytiker Ming-Chi Kuo sa i en uttalelse, vil Apples komponentleverandører begynne å sende deler, både for en neste generasjons iPad og en iPad Mini, innen utgangen av tredje kvartal, med masseproduksjon som begynner og den påfølgende lanseringen like etter.

Apple lanserer budsjett iPad Mini neste år, sier analytiker

I notatet hans indikerer Kuo at de forventer at produsenter vil sende komponentene i tredje kvartal for å begynne å montere iPad 5 og iPad Mini 2. Analytikeren er også rask med å påpeke at dette betyr ikke at de nye nettbrettene blir presentert på dag 10, ting som ikke tror at det skjer.

iPad-5-112

Hvis dette endelig skjer slik, iPad-oppdateringssyklusen “stor” Det ville bli forsinket, noe som kan gjøres med vilje for å matche iPad Mini sin oppdateringssyklus. Disse endringene vil påvirke masseproduksjonen, som ikke vil skje før fjerde kvartal, ifølge Kuo. Det spår analytikeren også iPad 5 vil skryte av støtte for TDD-LTE-teknologi, en noe eksotisk mobilprotokoll som brukes i China Mobile (Et annet eksempel på viktigheten av det kinesiske markedet for Apple).

Når det gjelder iPad Mini 2, håper Kuo at den endelig vil innlemme den etterlengtede Retina-skjermen og Apples nyeste generasjon A7X-prosessor, akkurat som iPad 5. Kuo kommenterte at iPad Mini 2 trenger ekstra kraft for å håndtere skjerm med høy oppløsning.

ipad-mini-2-case-dickson

Kuo sier også at Apple ikke hadde planer om å lansere iPad Mini 2 før neste år, men nyere presentasjoner av konkurrerende nettbrett med høyoppløselige skjermer har fått dem til å vurdere på nytt.

Likevel spår Kuo at Apple kunne lansere en Lavpris iPad Mini neste år, som ville bli produsert med skjermen til den nåværende modellen og A6-prosessoren for å redusere kostnadene.

Analytikeren kommenterer også i notatet sitt at han tror Apple vil holde iPad 2 opp for salg, og antyder at selskapet kanskje planlegger å ha to nivåer av nettbrett for forbrukere: netthinne og ikke-retina. Et scenario som ligner på det vi har med MacBook Pro for øyeblikket.

ipad-mini-6

Alle 9,7-tommers iPad-modeller er for øyeblikket produsert av Foxconn, mens de produserer iPad Mini 2 “Hjelpe” Pegatron og Casetek. Pegatron antas å ha hatt en iPad Mini-produksjonsandel på mellom 70% og 75% i tredje kvartal og mellom 80% og 85% i fjerde kvartal, sammenlignet med mellom 60% og 65% Jeg hadde det i andre trimester.

Mens de kommenterer AppleInsider, mener Kuo det lanseringen av iPad 5 og iPad Mini 2 vil være på slutten av året, selv om du ikke har angitt noen spesifikke datoperioder.