iPad 5 og iPad Mini 2 kan ha blits bak

Siden iOS 7 ble introdusert av Apple i forrige uke har vi brakt leserne alle slags nyheter om endringer og funksjoner relatert til dette nye operativsystemet. Nå antyder de siste ryktene og de siste bildene at iPad Mini 2 og / eller iPad 5 kan være utstyrt med en kraftig blits bak. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad 5 og iPad Mini 2

iPad 5 og iPad Mini 2 kan ha blits bak

For et par dager siden viste vi leserne et kort glimt av iOS 7 på en iPad, og i dag har mange tech-nettsteder rapportert om noen få nye lekkede bilder av iOS 7 som kjører under Apples nettbrett. Bildene i brukergrensesnittet er mer eller mindre det som var forventet og det vi har sett så langt. Imidlertid ser det ikke ut til at noen funksjoner er optimalisert for størrelsen på nettbrettet, selv om andre virkelig er forbedret for iPad.

Nå ser det ut til at en ørnøyet observatør har kommet med en anelse om at iPad 5 og / eller det nye iPad Mini 2 De kan ha en blitz på baksiden. Dette er utvilsomt gode nyheter siden, som mange av dere vet, ingen nåværende iPad-modell har denne funksjonen. Det er en mulighet da at den nye generasjon iPad-ene har en bakre blitsfunksjon, selv om iOS 7 selvfølgelig fortsatt er i beta-stadiet, og dette kan ganske enkelt være et resultat av en slags test som var bestemt til å bli eliminert.

Det er selvfølgelig ingen offisiell bekreftelse for øyeblikket, så vi kan bare behandle slik informasjon som et bare rykte. Men som vi ofte gjør, er vi nå glade for å høre lesernes mening i denne forbindelse.

¿Hva tenker du om inkluderingen av en LED-blits bak i det nye iPad 5 og iPad Mini 2?