iPad 5 og iPad Mini 2 kan ha samme design

Dette kan være fremtidens iPad 5 og iPad Mini 2

Sonny Dickson var en av hovedkildene til ryktene om iPhone 5s og iPhone 5c før lansering. Dickson publiserte forskjellige bilder og videoer av enhetene og til slutt 10. september bilder bekreftet å være ekte, siden Apple introduserte akkurat den enheten.

Bare i går kommenterte vi en annen av Dicksons lekkasjer. En serie fotografier der vi kunne se hva som kan være tilfelle med iPad 5, det påståtte neste nettbrettet fra Cupertino-selskapet.

Nå har Dickson kommet tilbake til de gamle måtene og har nettopp publisert en ny serie med bilder der vi kan se hva som ser ut til å være iPad 5 (det samme som vi så i går) sammen med iPad Mini 2.

Hvis disse bildene virkelig tilsvarer sluttproduktet, er det ganske klart Apple ønsker å forene designet på sine to nettbrett og gjøre dem gjenkjennelige for hvem som helst. Begge er praktisk talt identiske eksternt, med den åpenbare forskjellen i lysstørrelse.

ipad-5-vs-ipad-mini-2

Sonny Dickson publiserer bilder av den påståtte iPad 5 og iPad Mini 2

I tilfelle disse bildene er ekte ser det ut til at snart kunne vi se den nye iPad 5 og iPad Mini 2. På bildene ser det ut til at vi er foran de definitive husene, siden de har flott finish, selv om de fremdeles mangler logoene til myndighetene på baksiden.

For øyeblikket vet vi ikke hvilke funksjoner disse nye nettbrettene kan ha, selv om vi tar en liten idé om vi tar hensyn til nyhetene som Apple har inkludert i den nye iPhone og “tradisjonen” som selskapet alltid har fulgt.

ipad-5-vs-ipad-mini-2-lyn

Det er sannsynlig at iPad 5 monterer en 9,7-tommers retina-skjerm, og at den har A7X-prosessor, en 64-bits prosessor og med mye bedre ytelse enn den som er gjeldende, både grafisk og i CPU. Det ville heller ikke være urimelig å tro at den hadde Touch ID, hjemmeknappen med en fingeravtrykksleser.

Når det gjelder iPad Mini 2, er det mulig at den “arver” egenskapene til den nåværende iPad 4, det vil si A6X-prosessoren, noe forbedring av kameraene og kanskje en 7,9-tommers retina-skjerm.

ipad-5-ipad-mini-2-perfil

Det som er klart er det begge modellene vil fungere med iOS 7 og de kommer med operativsystemet installert.

Når får vi se dem i butikkene? Dette er et godt spørsmål, men for øyeblikket er det ingen offisielle svar. Hvis du spør meg, vil jeg si det en gang i oktober, muligens mot slutten av måneden. Dickson, vet du noe annet?

ipad-5-vs-ipad-mini-2-sleep

Vil du møte den nye iPad-en? Vi gjør! ?