camara-ipad

IPad 5 og iPad Mini 2 kan montere 8-megapikselkameraer

Sony kan være leverandør av 8 megapiksler sensorer for neste generasjon Apple-nettbrett

Ryktene om neste generasjon iPad og iPad Mini fortsetter. Denne gangen kommer de fra munnen til en av de mest populære analytikerne for hans spådommer om Apple de siste årene: Ming-Chi Kuo.

Kuo har sendt et notat til sine klienter der de kommenterer Fremtidige iPad 5 og iPad Mini 2 kan montere kameraer med 8 megapiksler sensorer, i tillegg til linser og sensorer med bedre tekniske egenskaper enn de nåværende.

Det er riktig at nettbrett ikke er enheter som brukes like mye til å ta bilder som smarttelefoner, men det er fremdeles folk som bruker dem til dette, og Apple må ta hensyn til dette.

På den annen side også det er rykter om at Apple allerede har bestilt 8-megapiksler sensorer fra Sony. Det er viktig å huske at den nåværende generasjonen iPad og iPad Mini har 5 megapiksler kameraer.

Bedre sensorer og bedre linser i kameraene til fremtidens iPad 5 og iPad Mini 2

Når han kommer tilbake til Kuo-rapporten, mener analytikeren det Apple vil bruke kameraer for å skille sitt produkt fra konkurrentene. Android-nettbrett har i økende grad bedre tekniske egenskaper (selv om dette ikke betyr at de har bedre ytelse) og Apple må fortsette å forbedre og fremme produktene sine hvis de vil fortsette å skille seg ut fra resten.

ipad-mini-to-grå-plass

I tillegg nevner Kuo at sammen med den nye sensoren, at iPad 5 og iPad Mini 2 kan montere femelementslinser og større blenderåpninger produsert av Genius Optics og Largan (disse to selskapene er ansvarlige for produksjonen av optikken som brukes i iPhone 5s og iPhone 5c).

Endelig har Kuo også snakket om salgsprognoser som omtalt i Appleinsider. Analytikeren tror at Apple vil kunne selge 1,2 millioner og 10,5 millioner iPad 5-enheter i henholdsvis tredje og fjerde kvartal. Når det gjelder iPad Mini 2, sier Kuo at Apple vil selge rundt 2,1 millioner enheter i fjerde kvartal.

Det kan vi ikke benekte Vi gleder oss til de nye iPad 5 og iPad Mini 2 treffer butikkene på en gang og vi kan kjøpe dem, men det er ennå ikke klart når dette vil skje. Det er godt mulig at de denne måneden blir presentert av Apple hvis ryktet om hendelsen 15. oktober blir bekreftet, men alt er fremdeles i lufta.

Er du like ivrig etter en ny generasjon Apple-nettbrett som vi er?