iPad 5 og iPad Mini 2 kan påvirke PC-salget

Den neste iPad 5 og iPad Mini 2 Apple har forårsaket et stort raseri blant forbrukerne og forbrukere er allerede veldig populære før de til og med er offisielt kunngjort. Selv om det foreløpig ikke er noen offisielle detaljer, er det forventet at begge enhetene blir offisielt lansert senere denne måneden. Nå bekrefter en gruppe prestisjefylte analytikere at iPad 5 og iPad Mini 2 kan føre til en nedgang i salget av konvensjonelle datamaskiner.

iPad 5 og iPad Mini 2 kan påvirke PC-salget

iPad 5 og iPad Mini 2 kan påvirke PC-salget

I følge de siste spekulasjonene har begge iPad 5 Som iPad Mini 2 De kunne komme utstyrt med 64-bits prosessorer.

Det er veldig sannsynlig at når de først er lansert vil de motta enorm etterspørsel fra brukere. Og er at Deutsche Bank har spådd at iPad 5 og iPad Mini 2 vil påvirke salget av konvensjonelle datamaskiner negativt. I følge samme rapport er hovedårsaken til at iPad 5 og iPad Mini 2 De vil påvirke PC-markedene negativt, det er fordi begge enhetene vil være utstyrt med 64-bits prosessorer, et aspekt som tiltrekker seg et stort antall brukere som foretrekker å utføre sine grunnleggende oppgaver på en bærbar enhet.

Faktisk tror Chris Whitmore, en analytiker i Deutsch Banco Equity Research at denne effekten vil være så betydelig at mange produsenter allerede har kuttet produksjonen. PC-forsendelser for 2013 og 2014 hadde allerede vært ganske pessimistiske på negativer på henholdsvis 8% og 6%. Nå er disse estimatene redusert ytterligere til 10%.

Og er det en 64-biters arkitektur i iPad 5 og iPad Mini 2 Det vil tillate utvikling av mer effektive applikasjoner i forretningsmiljøet.

Vi får se om de to nye Cupertino-enhetene endelig klarer å “treffe” markedet for stasjonære datamaskiner på en slik måte.