contadores Skip to content

IPad 5 og iPad Mini 2-lansering kan bli forsinket

I dag har det dukket opp en ny rapport på nettverket som sikrer at lanseringen av iPad 5 og iPad Mini 2 kunne bli forsinket. Ryktet kommer fra et nettsted kjent for publikasjoner av denne typen informasjon, IBTimes.

Et nytt rykte sørger for at lanseringen av iPad 5 og iPad Mini 2 vil bli forsinket ved endring i produsenten

I følge nettstedet vi kommenterte, kunne Foxconn, en av de største produksjonspartnerne til Apple, være i ferd med å miste avtalene sine med epleselskapet. Inntil nylig ble det antatt at Foxconn kunne ha mesteparten av produksjonen av iPad Mini og iPad, men tilsynelatende har det kinesiske selskapet antydet at de lager ikke epletabletter.

Den publiserte rapporten sikrer det Apple har sluttet å jobbe med Foxconn fordi den finner den “Ikke veldig pålitelig” og at den i tillegg prøver å distansere seg fra selskaper som har tilknytning til produksjon av Android-enheter. Apple kunne tilsynelatende ha et annet selskap dedikert til å lage sine enheter, men det er ikke kjent med sikkerhet hva det kan være. Kanskje ODM Wistron ?.

Noen rykter som sirkulerer på nettet, forsikrer det Apple kunne lansere iOS 7 18. september, mens andre kilder indikerer det iPhone 5S og mulig iPhone Mini kunne se lyset 20. september. For øyeblikket er det ingen indikasjoner på at iPad 5 og iPad Mini 2 ankommer samtidig som Apples smarttelefoner. Husk at iPad 4 og iPad Mini kom hånd i hånd i oktober i fjor, så det er sannsynlig at dette året vil være det samme med de nye Apple-nettbrettene.

ipad-5.jpg

Dette ville være de teoretiske datoene, men de nye ryktene antyder at på grunn av produsentbyttet, lanseringsdatoen for de nye epletablettene kan lide variasjoner, er det til og med snakk om Tidlig 2014!.

Selv om vi er ærlige, vil jeg være veldig overrasket om Apple lanserte de nye nettbrettene like etter juleferien, så de i Cupertino vil sikkert presse den som trengs for å gjøre iPad 5 og iPad Mini 2 tilgjengelig før desember.

Som vi allerede har kommentert ved andre anledninger, og som de forklarer i Knowyourmobile, forventes iPad 5 å komme med et nytt design, tynnere og med mindre ramme, veldig likt iPad Mini, men med den største skjermen. For sin del forventes iPad Mini 2 å komme med den berømte Retina-skjermen, i tillegg til den nesten sikre oppdateringen av prosessoren og minnet.

Forhåpentligvis påvirker ikke denne mulige endringen av produsenten utgivelsesdatoen for den nye iPad. Vil du ha? Vi mange!