iPad 5 og iPad Mini 2, mulige funksjoner og presentasjonsdato

2012 innså den virkelige appellen til mindre tavle-PC-er med Nexus 7 og iPad Mini. Dette fikk forbrukerne til å se at slike enheter kunne transporteres til alle slags steder og holdes i hendene i lange perioder uten at de skulle lide. I dag er det mer snakk om det nye iPad 5 og iPad Mini 2, og det er grunnen til at vi i dag vil gi en liten gjennomgang av dens mulige egenskaper og utgivelsesdatoer. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad Mini 2 og iPad 5, funksjoner og presentasjonsdato

iPad 5 og iPad Mini 2, mulige funksjoner og presentasjonsdato

I forrige måned hørte vi påstander fra Richard Shim, en analytiker ved NPD DisplaySearch som hevdet at iPad Mini 2 Den ble lansert i år og vil være utstyrt med en skjerm av retina-typen. Noen uker senere er dette blitt fullstendig demontert av den samme analytikeren som hevder at den nye iPad Mini 2 ikke vil ha retina-skjerm, men en 3. generasjon iPad Mini som vil bli utgitt neste 2014.

Den nye modellen som kommer senere i år, vil bruke en skjermoppløsning på 1024 x 768 piksler, men den vil ha en slankere design, med den nye versjonen av iOS 7 i tarmen og en A6-prosessor, mens Ny iPad 5 ville bli drevet av en kraftig Apple A7-prosessor.

Det antydes også at selskapets fremtidige nettbrettforsendelser vil være 60% og 40% til fordel for de mindre modellene, og Shim fortsatte med å hevde at nettbrett med skjermstørrelser under 9 tommer vil utgjøre 66% av selskapets forsendelser for dette året.

Dette antallet vil antas å øke i løpet av siste del av 2013 på grunn av nye 8-tommers enheter fra Asus, Acer, Dell og Lenovo. Det antydes at mindre enheter vil dominere markedet i fremtiden, men 8-tommers bord vil bli mer populære enn 7-tommers modeller.

¿Hva forventer du av disse iPad 5 og iPad Mini 2?