iPad 5 og iPad Mini 2, prisforventninger

Han iPad 5 og iPad Mini 2 vil være de to nye enhetene som Apple vil lansere. Nylig har det blitt publisert rundt hele nettverket at Apple kunne lansere sine to nye enheter i et nytt arrangement som skulle finne sted neste oktober. Derfor har vi i dag bestemt oss for å «diskutere» om prisen den nye blir brukt med iPad 5 og iPad Mini 2. Vi er glade for å høre dine meninger.

iPad 5 og iPad Mini 2, prisforventninger

iPad 5 og iPad Mini 2, prisforventninger

Begge enhetene har vært gjenstand for mange rykter og lekkasjer, og selv om vi har sett mange lekkede bilder av deres mulige designkonsepter, er det lite nyheter knyttet til spesifikasjonene til disse iPad 5 og iPad Mini 2.

Hva om det har vært snakk i det siste, er at de to nye enhetene til eplet vil være utstyrt med mer enn en funksjon som ligger i den nye iPhone 5S. Disse vil for eksempel omfatte samme prosessor og den samme digitale fingeravtrykksleseren.

I tillegg har det også vært mye snakk om inkludering av Sapphire i iPad Mini 2 og iPad 5.

Men når det gjelder pris, er ingenting kjent for øyeblikket, selv om det er nytt iPad Mini 2 og iPad 5 holde nøyaktig samme pris som forgjengerne som selskapet allerede har gjort på alle sine tidligere enheter.

For eksempel har den nye iPhone 5S en identisk salgsverdi som det iPhone 5 allerede hadde dagen for lanseringen, mens den nye generasjonens iPads også har fortsatt å opprettholde samme pris i alle leveransene sine.

Den nye iPad 5 og iPad Mini 2 De blir presentert 15. oktober, selv om det foreløpig ikke er noen offisielle detaljer for å bekrefte det.

¿Du tror at iPad 5 og iPad Mini 2 kommer til å holde seg til samme pris som forgjengerne?