iPad 5 og iPad Mini 2, ryktet utgivelsesdato

iPad Mini 2

Det har gått mindre enn en uke siden Apple arrangerte en spesiell begivenhet for å avduke to nye iPhone-modeller for 2013, og vi vil ha telefonene tilgjengelige i løpet av noen dager. I dag får vi en ny spekulasjon angående andre Apple-produkter, spesielt iPad Mini 2 og iPad 5. Ryktene om disse to Apple-enhetene fokuserer på den mulige datoen for presentasjonen av disse.

Ryktene som omgir begge iPad 5 og iPad mini 2 har sirkulert i flere måneder på nettverket. Imidlertid den foreslåtte utgivelsesdatoen (15. oktober) har flere utseende som å være ekte, siden vi virkelig er i nærheten av det, og fordi det fra et fransk nettsted er det som snakker om den datoen. Tilsynelatende har Apple reservert den dagen til en spesiell begivenhet der vi selvfølgelig ikke tror at den presenterer noe relatert til iPhone og derfor blir vi igjen som mulige produkter å presentere iPad 5 og iPad Mini 2. Imidlertid er omdømmet til dette nettstedet ikke helt bra, siden det ofte gir rykter om at til slutt ikke blir bekreftet, selv om andre ganger, det må innrømmes, er de helt korrekte. Et annet poeng i favør av å ta den påståtte datoen med pinsett er fordi den ikke er sammenfallende med de vanlige datoene for presentasjonen av Apple-produkter.

iPad 5

I alle fall er nesten alle enige om at Apple vil presentere nye versjoner av sine to nettbrett, som vil være den iPad 5 og iPad Mini 2, før utgangen av året, slik at disse enhetene er tilgjengelige for alle forbrukere over juleferien. Det er til og med snakk om at iPad 5 Det kan ha en anti-glare-skjerm slik vi allerede har fortalt deg i dag på Planetared.com.

Det har kommet mange klager over den første generasjonen av iPad Mini, nesten alle sentrert på skjermen som ikke har en for høy oppløsning. Av denne grunn er det forventet at andre generasjon iPad Mini 2 Det vil ha en netthinnevisning for å dempe all kritikken.

Det ser ut til at vi vil ha nye versjoner av Apple-nettbrett før utgangen av året. Tror du at de vil overraske oss? Vil du være villig til å vente noen uker eller noen måneder med å kjøpe den nyeste versjonen av Apple-nettbrett?