iPad 5, produksjonsdato og mulig design

iPad 5, produksjonsdato og mulig design

Apple har alltid vært sentrum for spekulasjoner og rykter om de neste enhetene sine, og ved mange anledninger er dette vanligvis sant. De siste dagene har det vært mye snakk om nye modeller av iPad som kan komme i år, og nå er de nye spekulasjonene fokusert på iPad 5.

iPad 5, produksjons- og designdato

Og er at ifølge nye rapporter kan produksjonen av den nye iPad 5 starte i sommer til å bli markedsført i løpet av september eller begynnelsen av oktober.

Når det gjelder design, spekuleres det i at denne nye modellen av iPad den vil være enda lettere enn tidligere modeller. Når det gjelder størrelsen, er det forventet at den vil nå totalt 9,7 tommer, med praktisk talt ubetydelige kanter, så vi blir møtt med en enhet der marginene praktisk talt ikke eksisterer.

Utvilsomt føler brukere en stor attraksjon for noe mindre enheter som iPad Mini, selv om denne nye iPad 5, med sine ekstremt små kanter, og nesten ikke-eksisterende tykkelse, kan den glede et stort antall troende på grunn av sin enkle transport.

Berøringsskjermen på den nye enheten manzana Det forventes å bli produsert av LG og / eller Sharp.

I tillegg, og hvis disse ryktene endelig viser seg å være sanne, ville vi se en ny generasjon iPad med nesten ett års mellomrom siden den siste modellen av enheten ble lansert.

Hva med ideen om en 9,7-tommers skjerm for det nye iPad 5?.