iPad 5 vil ha dårligere oppløsning enn iPad 6

iPad 5

Selv om Apple iPad 5 har ennå ikke blitt offisielt presentert er det allerede nyheter og rykter rundt iPad 6 Den vil bli utgitt i 2014. I følge de siste nyhetene ser det ut til at sjette generasjon iPad-skjerm kan øke pikttettheten med 30-40%. En situasjon som kan avskrekke noen kunder fra å kjøpe neste iPad 5, som kunne vente på at iPad 6 skulle komme ut.

Som du vet gjentok vi ryktene om at Apple kunne lansere en mye større iPad neste år med en skjerm på omtrent 12 tommer. Ifølge Ming-Chi Kuo, en sikkerhetsanalytiker hos KGI Securities, peker imidlertid situasjonen på en annen.

Ifølge Kuo vil Apple lansere en iPad 6 med samme størrelse som den vanlige 9,7-tommers skjermen, men med en mye høyere piksletetthet enn neste iPad 5. I følge denne eksperten er ideen om å lansere en 12-tommers iPad 6 usannsynlig på grunn av nåværende teknologiske begrensninger som ikke gir en god mobilopplevelse (som ikke har klaget på den korte batterilevetiden til nettbrettet eller mobilen deres … noe som vil bli økt med tilstedeværelsen av en større skjerm).

En iPad som øker PPI fra 30 til 40% vil imidlertid være mulig på grunn av nåværende tekniske fremskritt, noe som vil bidra til bedre visning av innhold.

En liten lapp på iPad Mini 3I følge denne analytikeren er det sannsynlig at vi ser den ved siden av denne nye iPad 6. Og alt tyder på at den vil ha en netthinneskjerm.

La oss håpe at neste arrangement som Apple har forberedt oss 22. oktober, ser vi presentasjon av iPad 5 og iPad mini 2 og vi kan fjerne all tvil om de kommende Apple-utgivelsene.

Kilde: MacRumors

Hilsen fra dypet av bytene.