iPad 5 vil være tilgjengelig i 2013. iPad Mini med lave kostnader kommer i 2014

Det ser ut til at faktisk epleverden I år har han ikke visst hvordan han skal beholde alle hemmelighetene sine som alltid, men det har gitt fans av selskapet en viss fordel når det gjelder å vite hva som kommer og når, og å se at ryktene ikke egentlig har tatt feil i det hele tatt å si at 10. september skulle vi ha presentasjonsarrangementet for selskapet, nå kan vi si at tabellen du ser, som er en nyhet lekket til investorer av Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, kunne indikere utgivelsesdatoer for de nye iPadene.

I følge den tabellen, faktisk iPad 5 Den vil være tilgjengelig i 2013; men iPad Mini til lav pris Den vil ankomme i 2014. Med andre ord, hvis vi i tredje kvartal i år ville ha solgt iPad 5-enheter, betyr det at vi før utgangen av september burde ha sett den, og i oktober måtte den være på markedet ( Det er forskjeller mellom det amerikanske og det spanske kvartalet). På denne måten begynte iPad mini 2 å bli solgt til jul, for å skaffe de første enhetene som ble solgt nettopp i fjerde kvartal 2013.

Men analytikere tror at det vil komme enda flere overraskelser enn det tabellen viser oss, fordi mens iPad Mini 2 med retina-skjermen Det vil være fantastisk, sannheten er at den faktisk vil være dyr, så det er veldig sannsynlig at Apple vil lage en ny versjon av iPad mini i denne lave kostnadssaken. Skjønt for det måtte vi allerede vente på intet mindre enn i 2014. Hva synes du om denne antatte kalenderen presentasjon av den nye iPad?

Mer info | Mac-rykter