iPad 5 ville bruke den samme skjermteknologien som iPad Mini

I løpet av disse siste dagene har vi brakt leserne all slags informasjon og rykter relatert til neste iPad 5, selv om du selvfølgelig ikke bør ta hensyn til slik informasjon inntil Apple har snakket. En av de mest omtalte aspektene ved den kommende iPad 5 er dens dimensjoner. Og er det, ifølge de siste lekkasjene, den nye nettbrettet til manzana Det kan være mye lettere og slankere enn forgjengerne. Men nå bekrefter en ny rapport som nylig ble utgitt på nettet at iPad 5 vil bruke den samme teknologien som iPad Mini på dashbordet. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad 5 ville bruke den samme skjermteknologien som iPad Mini

iPad 5 ville bruke den samme skjermteknologien som iPad Mini

Som vi nettopp har sagt, er et av aspektene som forventes å bli bedre i det nye iPad 5, er dens dimensjoner. Tilsynelatende vil dette redusere vekten og tykkelsen kraftig, og være mye mer behagelig å holde enheten i våre hender. Vi har allerede vist deg noen lekkede bilder som bekreftet slik informasjon, og det var også mye snakk om at det nye Apple-nettbrettet kunne bruke teknologi som allerede er brukt i den nåværende iPad Mini.

Og det er at for et par timer siden rapporterte den prestisjetunge Wall Street Journal at Apple-leverandørene forbereder iPad 5 for masseproduksjon og at berøringsteknologien som brukes i dette vil være den samme som brukes i iPad Mini. Selv om slik informasjon for øyeblikket ikke er mer enn bare et rykte, sies det at “de ansvarlige for å skrive slike nyheter er ganske kunnskapsrike i saken.”

IPad Mini bruker en filmbasert berøringspute, som både er tynnere og lettere enn de glassbaserte berøringsputene som brukes i iPad 4, for eksempel. Fordi dette har vært et vellykket “trekk” for denne iPad Mini, hevder kilder at Apple vil bruke de samme filmbaserte panelene for de kommende iPad 5.

Herfra fra Planeta Red vil vi holde deg informert til enhver tid om detaljer eller nyheter relatert til neste skjermbilde. iPad 5.