iPad 5 vises i et mulig ekte bilde

iPad 5 Det er igjen et av de mest omtalte temaene på dagen på grunn av en ny lekkasje som kan vise den endelige utformingen av den nye Apple-enheten.

iPad 5 vises i et nytt bilde

iPad 5 vises i et antatt ekte bilde

Og det er det i løpet av de siste ukene, den siste modellen av nettbrettet til manzana Det har vært gjenstand for mye spekulasjoner. Vi har allerede fortalt deg at denne nye iPad 5 den ville ha en mye slankere design enn forgjengeren, noe som også vil redusere vekten betydelig.

Nå viser et nytt bilde oss den antatte baksiden av den nye iPad 5.

Disse siste ryktene fortsetter å bekrefte at den neste iPad 5 vil opprettholde en skjerm på 9,7 tommer i størrelse, som er størrelsen som resten av generasjonene av enheten har anskaffet, selvfølgelig eksklusivt den nåværende iPad Mini.

Det sier seg selv at de to siste modellene på iPad fikk større tykkelse og større vekt på grunn av større kapasitet på batteriene og inkluderingen av 4G LTE-tilkoblingen.

Nå ryktes det også at den neste iPad 5 Den ville utstyrt med en skarp IZGO-berøringsskjerm som visstnok ville forbruke opptil 90% mindre energi enn iPad 3 og iPad 4. Noe virkelig overraskende hvis det viser seg å være sant, ikke sant?

Når det gjelder tykkelse, ville denne nye versjonen av iPad ikke overstige 7,2 mm sammenlignet med 9,4 mm tykkelse på den nyeste iPad-modellen.

Som om ikke alt dette var nok, vil denne iPad 5 også bli tilbudt i en versjon av 128 GB intern lagring og et bakkamera som vil øke oppløsningen til 8 megapiksler.

Med alt dette ser det ut til at vi kommer nærmere å kjenne offisielt hvert eneste aspekt av denne nye enheten manzana.

Som vi alltid forteller deg, herfra, fra Planetared, vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter som har et slags forhold til denne nye versjonen av iPad.

Og leserne våre, Hva forventer du av denne iPad 5?.