iPad 5, vist i nye kvalitetsbilder

Kvalitetsbilder av den nye iPad 5

Den neste iPad 5 og iPad mini 2 forventes utgitt denne måneden, spesielt Apple har forberedt en begivenhet for den 22. som vi allerede har fortalt deg. Vi har allerede sett mange lekkasjer og rykter om iPad 5 og nå får vi de beste bildene av iPad 5, den høyeste kvaliteten og hvor du kan se mer detaljert hvordan det nye Apple-nettbrettet blir.

Kvalitetsbilder av den nye iPad 5

De nye bildene tilbyr oss ikke mye mer enn det vi har sett før, men de viser oss med større kvalitet og klarhet enn alle utsikten så langt. På bildene kan du tydelig se den tynneste utformingen av iPad 5 med mye tynnere rammer med et design basert på den nåværende iPad Mini.

Bildene kommer fra Sonny Dickinson som vi alle allerede kjenner fra hans vell av Apple-produktnyheter, rykter og lekkasjer. I alle fall kan vi ikke forsikre at det er den iPad 5 Ekte, selv om det gitt kilden det kommer fra og suksessrekorden, er det mer enn sannsynlig at det er det.

Kvalitetsbilder av den nye iPad 5

Angående spesifikasjonene iPad 5 Det hele forblir i bare rykter som inkluderer en 64-bits prosessor, 2 GB RAM og 8 Mpx bakkamera. Det er klart, etter presentasjonen av iPhone 5S og fingeravtrykksleseren, spekuleres det også i at nevnte leser også vil være til stede på iPad 5