Applikasjonene som ikke kan gå glipp av iPad Air

IPad 6 kan ha A8-chipprosessor og berørings-ID

Nye rykter om utgivelsesdato for iPad 6 kommer fram

Den neste generasjonen av apple-selskapets nettbrett, den sjette allerede, som for øyeblikket har blitt kalt iPad 6, begynner allerede å reise rykter blant de forskjellige spesialiserte mediene. I følge ny informasjon skulle denne generasjonen se lyset i år.Mens tredje generasjon iPad Mini og den ryktede 12,9-tommers PRO ikke ville bli utgitt før i 2015.

Disse dataene er blitt bidratt av Ming-Chi Kuo, den kjente analytikeren ved KGI Securities i et forskningsnotat. I følge Kuo, iPad Air kan være den eneste som ser en generasjonsfornyelse i 2014, en versjon som vil inkludere nye funksjoner og funksjoner, for eksempel en ny, kraftigere ny generasjons prosessor som A8-brikke eller fingeravtrykssensor (Touch ID) som vi først så på iPhone 5s.

delete-wifi-connection-ipad-6

Når det gjelder lanseringen, vurderer analytikeren det mest sannsynlig den nye iPad 6 vil bli utgitt gjennom hele tredje kvartal, i følge planen for presentasjoner som Apple har opprettet de siste årene.

12,9-tommers iPad og tredje generasjon Mini må vente

Så da vi avanserte i begynnelsen, ville den nye generasjonen av Air være den eneste som Apple lanserte i 2014. For sin del, den tredje generasjonen av iPad Mini, i tillegg til en ny modell med en 12,9-tommers skjerm som vi allerede har snakket om ved tidligere anledninger, ville de måtte vente til 2015 som skal frigjøres til markedet.

Fra nettstedet IBtimes samler de inn noen av de mest relevante dataene som er gitt av Kuo i forskningsnotatet hans. I dette notatet vurderer analytikeren at det amerikanske selskapet kan ha forsinkelser i utviklingen av nye iPad Mini Retina-modeller siden de mener at Apple har blant sine planer om å lansere en forbedret Air i nær fremtid, selv om han ikke våger å gi bestemte datoer.

NÃ¥r det gjelder den 12,9-tommers iPad, tror Kuo at selskapet vil fremskynde utviklingen, selv om det neppe vil bli avduket i 2014, slik tilfellet er med neste generasjons Mini.

ipad_12_9_ipad_4_mini_light

Selv om det er sant at Kuo har vært den første analytikeren som sa at Apple kanskje ikke oppdaterer Mini i år, er det de som har snakket om iPad 12,9 tommer. Rhoda Alexander, en IHS-analytiker forrige måned, sa allerede at denne nye modellen ikke kunne bli utgitt snart, og at vi ikke forventer den for i år.

Avslutningsvis sa Kuo også at det Cupertino-baserte selskapet har gitt mer prioritert å fullføre arbeidet og utviklingen av operativsystemet for iWatch, enhet som forventes å bli lansert i år.

Tror du i år Apple bare vil lansere en ny generasjon iPad?