contadores Skip to content

iPad Air 2: Er lydvibrasjonene utsendt av høyttalerne irriterende?

Vibrasjonen som produseres av de kraftige høyttalerne på iPad Air 2 kan være irriterende for noen brukere

Hvis du tenker på å kjøpe det nye Apple-nettbrettet, må du først informere deg selv om fordeler, ulemper og noe enda viktigere: det mulige feil. I dag skal vi snakke om et av aspektene som har fått mest kritikk fra iOS-brukere: vibrasjoner forårsaket av lyden fra kraftige høyttalere iPad Air 2.

Før du starter vår analytiske artikkel, skal det bemerkes at den nye iPad Air 2 er en ekte perle, og når det kommer til maskinvaren er den en av de mest revolusjonerende enhetene. Uten tvil, en av de beste nettbrettene på markedet. Men det er sant at det som alle andre produkter har fordeler og ulemper.

ipad-air-2-vibrations-høyttalere (3)

Vi kjenner allerede dets mest fordelaktige egenskaper: en ekstraordinær fluiditet, a høyttaler redesign, Touch ID, en mye tynnere tykkelse, en A8X-brikke med 64-biters arkitektur, antirefleksjonsskjerm, en M8 bevegelseskoprocessor …

ipad-luft-2-vibrasjoner-speakers13

Men … Hva er ulempene? En av dem, kanskje og avhengig av smak og mening fra forbrukeren, kan være den overflødige vibrasjoner produsert av lyder på grunn av den tynne tykkelsen på enheten og den nye designen for høyttalerne.

Er vibrasjonene til den nye iPad Air 2 virkelig irriterende?

Det er et vanskelig, sammensatt og nyansert spørsmål å vurdere. Etter en ukes bruk fra iPadizate kan vi fortelle deg med full sikkerhet at, i hvert fall i vårt tilfelle, De er IKKE så ukomfortable som det kan se ut med det første. Det er sant at de er der, de eksisterer, men slik du bruker det (for å se på videoer, lytte til musikk, spille videospill, samhandle med applikasjoner …) du ender opp med å glemme dem.

ipad-air-2-vibrations-høyttalere (3)

Nå, det avhenger mye av hvilke tilfeller, og selvfølgelig avhengig av volumet som vi utsetter nettbrettet til selskapet til eplet, vil disse vibrasjonene være ubehagelige eller ikke. La oss for eksempel si at vi ønsker å se en actionfilm, når du først holder iOS-enheten med begge hender, innser du at den vibrerer (og du må huske det), men dette lille ubehaget blir en ny fordel, i hvert fall i dette tilfellet.

Siden i hvert skudd, eksplosjon eller lyd fra actionfilmen får du en ny mye mer oppslukende opplevelse og overraskende. Det samme skjer med noen spill i App Store, vibrasjonene kan ende opp med å tilby en ny måte å leve spillene på.

ipad-air-2-vibrations-høyttalere (4)

Men hvis det vi ønsker å se er en avslapningsvideo, for å gi et annet eksempel, endrer ting seg. Hvis vi allerede legger volumet til iPad Air 2 til halve kapasiteten vi vil sørge for virkningen disse vibrasjonene har på hendene våre. Men vi anbefaler deg å ikke øke volumet til det punktet, fordi takket være kraften til høyttalerne dine er det mer enn nok for enhver aktivitet, bortsett fra i noen tilfeller (å lytte til musikk fra den andre enden av huset, i dusjen, osv.).

ipad-air-2-vibrations-høyttalere (12)

Kort sagt, og fra vårt synspunkt, de blir ikke så ubehagelige som vi tidligere hadde trodd før vi kjøpte den, men de er der og ved mange anledninger vil de få oss til å tenke på dem (aldri på en negativ måte). Imidlertid buldrer det ikke eller får møbler til å bevege seg når du legger det på overflaten, vi vil bare merke en liten vibrasjon på det når du legger hånden. Videre er det å være den tynneste nettbrettet på markedet (6,1 mm.), Vi synes det er helt forståelig at de oppstår.

ipad-air-2-vibrations-høyttalere (111)

Og hvis du er en av brukerne som mener (helt i din rett) at den nye Cupertino-nettbrettet avgir en overdreven og irriterende vibrasjon, kan du alltid få en god sak for å redusere de nevnte vibrasjonene.

Hva tror du? Er vibrasjonen på iPad Air 2 virkelig irriterende? Vi venter på deg i kommentarene, takk!