iPad Air 2: Hva forventer vi av Apples nye nettbrett?

iPad Air 2: Hva forventer vi av Apples nye nettbrett?

IPad Air 2 kunngjøringen nærmer seg, og vi forteller deg hva vi forventer av den

Det er praktisk bekreftet at iPad Air 2 vil være til stede i neste Keynote, som trolig vil være neste 16. oktober. Som uttalt av John Paczkowski av Re / code.

Apples sjette generasjons nettbrett vil ha med seg mange viktige nye funksjoner og endringer. Vi vil legge igjen tvil snart, men foreløpig skal vi fortelle hva Air 2 kommer til å tilby. Du må bare fortsette å lese. Enkel!

Nyheter om iPad Air 2

Den nye enheten til de fra Cupertino vil bringe med seg saftige nyheter, som vi sikkert kan se 16. oktober og som vi vil detaljere nedenfor.

ipad-luft-2-eple nyheter-3

Ny høyttalerdesign, flytting av mikrofoner og antirefleks for skjermen

Det synes som iPad Air 2 høyttalergitter har en ny design, dannet av en rad med store hull, i stedet for et rutenett med rader med små hull som den forrige modellen hadde. Dette gjør det mer likt rutenettet som iPhone 6 har.

Også mikrofonen har blitt flyttet til baksiden av enheten, plasserer den i nærheten av kameraet. Vi vet ikke hvordan det vil fungere med denne nye situasjonen for mikrofonen, men vi antar at selskapet vil ha regnet med det, slik at det ikke oppstår noe problem.

ipad-air-to-eple-nyheter-2

Den forrige iPad Air ser ut til å ha hatt et lite problem når det gjaldt å se på skjermen i direkte sollys. Med det nye antireflekssystemet som Air 2 vil inneholde, vil det være mer behagelig å lese i direkte sollys.

Forbedret Touch ID og en ny design for volumknappene

Apple-merket har jobbet for å forbedre Touch ID-systemet for å sikre at opplåsingsskjermen og kjøp i App Store er sikrere. Muligens vil den også ha en funksjon med Apple Pay-systemet.

I følge prototypen vil vi ikke vite om den vil forbli på denne måten, men volumknappene har redusert tykkelsen, og gjør dem nå nærmere kanten av iPad Air 2. Det som ikke er sett er om dempeknappen vil fortsette å eksistere.

ipad-luft-2-eple nyheter-4

Nye forbedrede tekniske spesifikasjoner og nye programvarefunksjoner

Det ryktes at iPad Air 2 vil ha 2 GB RAM denne gangen, og være den enheten med det største antallet RAM som merket har gitt ut til markedet. Det er også mulig at denne modellen har A8-prosessor og M8-bevegelsesprosessor, akkurat som iPhone 6.

Vi har allerede nevnt at det kanskje er en mulighet for det Air 2 har Pay-betalingssystemet, men bare gjennom betalinger innen applikasjonen, siden den ikke ville ha NFC-brikken for å kunne kjøpe i fysiske butikker.

I tillegg har modellen gullfarge, som vil bli lagt til de sølvgrå fargene og mellomfargene, de samme som vi allerede har sett i iPhone 6-modellene.

Alt dette vi snakker om er bare rykter. Inntil vi ser neste Keynote 16. oktober og ser Tim Cook kunngjøre den nye Air 2, vil vi ikke være i tvil. Men alt peker på at noen av disse funksjonene ender opp med å ankomme denne modellen. Det er også mulig at vi ikke vet noe om Mini 3 og PRO før begynnelsen av 2015.

Og du, gleder du deg til nye iPad-modeller? Tror du at vi får nyheter 16. oktober? La oss få vite i kommentarene hva din mening er i denne forbindelse, og at det ser ut til at den nye versjonen har disse nye funksjonene.