contadores Skip to content

IPad Air 2 kan ha 2 GB RAM

Apple kunne utstyre den neste iPad Air 2 med 2 GB RAM

Det vet vi alle veldig godt ryktene om Apples neste smarttelefon, iPhone 6, har vist seg jevnlig I løpet av de siste ukene, noe som indikerer at det er veldig lite som blir presentert. Men hvis vi viser til den neste versjonen av det kraftigste nettbrettet til selskapet, vil iPad Air 2, det må sies det vi har hørt ganske mye sammenlignet med den forventede smarttelefonen. Men det virker som i dag er en heldig dag for oss alle, da vi har mottatt nye nyheter om etterfølgeren til den nåværende iPad Air som kommer til oss gjennom en kilde i Taiwan. Denne gangen nyhetene har med RAM å gjøre at enheten kunne ha, siden ifølge denne kilden, Apples neste nettbrett kan ha 2 GB RAM.

Og hva med den nye iPad Mini Retina? Vil den også ha 2 GB? Vel det virker ikke. Som denne rapporten påpeker, den neste iPad Mini-versjonen vil bare ha 1 GB RAM. Det antas at innføringen av denne RAM-kapasiteten i iPad Air 2 kan være ment å hjelpe enheten til å utføre den forventede flervindusfunksjonen som antas å komme med den nye versjonen av selskapets mobile operativsystem, iOS 8. .

ipad-air-2-ram

Et nytt rykte om en enhet det ikke er mye nyheter om

Dette ryktet er uten tvil gode nyheter for de som ønsker å vite noen detaljer om selskapets nye nettbrett, noe som så langt ikke har skjedd så ofte. Til nå antas det at neste generasjon av nettbrettet kan ha en Hjem-knapp utstyrt med Touch ID-fingeravtrykssensor, sammen med en raskere prosessor, A8.

For øyeblikket, Apple forventes å presentere sine nye iPad-er mellom september og oktober. Selv om på dette tidspunktet alle ryktene peker på at de nye iPhone-modellene (hvis det endelig er to) vil bli vist under et arrangement som blir arrangert 9. september, påpeker gutta fra MacLife at det neste Apple-nettbrettet kunne presenteres i ditt eget arrangement i løpet av oktober måned.

ipad-luft-2-ram-2-

Som vi alltid sier i disse tilfellene, kan vi bare vente og være tålmodig til å vente på offisielle nyheter fra selskapet. For øyeblikket er neste ting vi skal vite offisielt (hvis ryktene er sanne) iPhone 6. Resten er ennå ikke å se, men hvis vi begynner å se rykter om den nye iPad Air 2, er det kanskje fordi det også er ganske nær.

Tror du at iPad Air 2 vil ha 2 GB RAM? Tror du det er nok, eller burde de satse på et større minne? Del din mening med oss ​​i kommentarene nedenfor.