contadores Skip to content

IPad Air 2 kunne begynne produksjonen i september

Noen ukjente ser ut til å klarere om neste iPad Air 2

Det ser ut til at Tim Cook-guttenes utgivelsesplan blir litt tydeligere, takket være de siste nyhetene som har dukket opp de siste ukene. Vi hadde allerede en anelse om datoene som ble behandlet i Apples hovedkvarter for den offisielle debuten til iPhone 6 og nå, takket være de siste lekkasjene (som ikke er få), kan vi vite noe bedre den av den nye iPad-en.

Hvis vi sammenligner det med all “syklonen” av nyheter som har sirkulert på iPhone 6, må det erkjennes at nyheter om de nye ipadene er ganske sjeldne. Heldigvis kan det være i ferd med å endre seg raskere enn vi tror, ​​når produksjonen av iPad Air 2 og iPad Mini Air nærmer seg, noe vi kan si en dato for.

produccion-ipad-air-2

Den nye iPad-en begynner produksjonen i september

Hvis vi for en uke siden kunne se en nyhet om at produksjonen av iPhone 6 var overhengende, nå ser ut til å være starten på den nye generasjonen iPad, selv om informasjonen som kommer til oss dessverre ikke er som vi ønsker, siden (veldig til tross for de ubetingede fans) prosessen vil ikke starte før i september. Selv om det må sies at disse datoene ikke er så sent, siden det forventes at den offisielle presentasjonen av selskapet skjer i neste oktober, noe som blir bekreftet litt mer etter å ha sett de nye dataene som har kommet.

For øyeblikket og som påpekt i MacRumors er det ikke helt klart om de nye iPad-ene (Air and Mini) vil ha en begivenhet for seg selv, siden det har vært mye snakk om hva Presentasjonen din kan deles med den av ryktet, forventet, ønsket … iWatch. Selv om det for øyeblikket ikke er noe helt bekreftet.

produccion-ipad-air-2-2

Kanskje er det ønsket om å se de nye iPadene som gjør at vi er så oppmerksomme på alle ledetråder, hvor små enn de er, som kan ta oss ut av alle de ukjente rundt dem. Hvordan er det mulig at det er så mange rykter om den kommende iPhone 6 og så få om de nye iPadene?

Epleselskapet vet godt hvordan de skal beholde hemmelighetene, som det demonstrerer med iWatch (eller hva det enn heter), men kanskje visse “lekkasjer” eller “rykter” kan bidra til å gi mye mer publisitet til en enhet før at den er offisielt presentert. Det skaper stor forventning, tror du ikke?

Tror du Apple lar lekkasjer oppstå for å gi mer publisitet til visse enheter? Eller tror du de fra Cupertino ikke har noe med det å gjøre? Gi oss beskjed om din mening gjennom kommentarene nedenfor, takk for at du fulgte oss!