iPad Air 2: Lekkende bilder fra en kraftigere A8X-brikke- og ber√łrings-ID

iPad Air 2: Lekkende bilder fra en kraftigere A8X-brikke- og ber√łrings-ID

Bilder viser den nye A8X-brikken og Touch ID som vil være en del av iPad Air 2

Nedtellingen har allerede startet for neste torsdags hendelse, og ettersom mindre tid er igjen, vises ryktene sterkere. Det siste som kom fram er bilder av hva som vil v√¶re Apples A8X-brikke som vil v√¶re en del av iPad Air 2 og at den tilsynelatende er kraftigere enn iPhone 6 og 6 Plus. Ogs√•, Touch ID er ogs√• avsl√łrt, fingeravtrykssensoren som vil v√¶re en del av den nye generasjonen av nettbrettet.

Disse bildene viser disse påståtte reelle deler av Air 2 og har blitt utgitt på nytt av bloggen apple.club.tw, hvor Vi kan se et komplett hovedkort, så vel som delen for Hjem-knappen, skjermdekselet og volumkontrollen.

ipad-air-2-a8x-touch-id-5

Ved f√łrste √łyekast avsl√łrer ikke det nye styret for iPad Air 2 noe nytt, men etter √• ha gjort en fargejustering i bildet ser det ut til at det ville v√¶re en nyhet som vi ikke forventet. Vi snakker om A8X-brikken, en kraftigere versjon enn den n√•v√¶rende A8-brikken som er integrert i iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

IPad Air 2 ville ha den nye A8X-brikken

Hvis vi ser tilbake, ser vi hvordan den originale Air har A7-brikkeprosessoren, den samme som den som ble brukt på iPhone 5s. Når det gjelder Air 2 ser det imidlertid ut til at alt tyder på at selskapet vil velge en kraftigere prosessor, som vil være den nye A8X-brikken. I tilfelle dette stemmer, Apples trend til å introdusere kraftigere prosessorer i sine nettbrett ville bli bekreftet.

I 2012 så vi allerede hvordan både iPad 3 presentert på begynnelsen av året og iPad Retina presentert på slutten av året hadde henholdsvis A5X og A6X chips. Dette var ikke annet enn varianter av A5- og A6-brikkene som inkluderer en sterkere GPU for bedre ytelse innen spill og den generelle spillopplevelsen.

ipad-air-2-a8x-touch-id-3

Den nye A8-brikken i iPhone 6 og 6 Plus er en ganske kraftig prosessor, men A8X-varianten vil la iPad være i forkant når det gjelder ytelse sammenlignet med iPhone, noe som ikke skjedde på et par år.

P√• den annen side har det v√¶rt snakk om muligheten for at Apple jobber for √• f√• Air 2 til √• tilby mer grafikkbehandling enn iPhoneOg hvis vi legger til en skjerm med en h√łyere oppl√łsning enn de n√•v√¶rende 2.048 √ó 1.536 piksler, h√łres ikke ideen om A8X-brikken s√• langt ut.

ipad-air-2-a8x-touch-id-4

Også, A8X-brikken fungerer sammen med et 2 GB RAM-minne, som allerede ved andre anledninger har blitt ryktet om at det vil være en del av den nye 9,7-tommers nettbrettet til selskapet, og som vil tjene til å vike for den multitasking delte skjermmodusen som vil bli inkludert i fremtidige oppdateringer av iOS 8.

Touch ID-sensoren ser også ut på bildene

På den annen side har det også blitt sett på disse bildene Den påståtte Touch ID-fingeravtrykssensoren som kommer på iPad Air 2 og nesten helt sikkert også iPad Mini 3.

På bildet vi ser Hjem-knapp med ring i rustfritt stål rundt som vi finner i iPhone 5s og den nye iPhone 6. På denne måten ville Apple matche linjen med mobile enheter ved å bringe Touch ID til alle sine nye enheter.

ipad-luft-2-a8x-touch-id-6

Endelig fra 9to5Mac show den nye volumkontrollen på denne nettbrettet, selv om knappen for å dempe enheten ikke vil vises på bildet.

Vil disse komponentene v√¶re en del av Air 2? Vi har bare tre dager igjen til √• svare p√• sp√łrsm√•l p√• Keynote 16. oktober.