contadores Skip to content

IPad Air 2. mai inkludere trykkføler i henhold til publisert patent

Nye patenter publisert av Apple gir oss ledetråder om mulige egenskaper ved iPad Air 2

Patenter er en veldig verdifull kilde til informasjon, spesielt når vi snakker om selskaper som pakker alt sammen i en hemmelighet som Apple. I disse tilfellene er patenter praktisk talt den eneste måten vi må gjøre skaffe mulige detaljer om fremtidige produkter av selskapet selv. Selv om de på det beste eller verre viser de fleste patenter som ender med å falle på døve ører.

IPad Air 2 og iPad Mini 3 er de neste apple-nettbrettene som kommer i år, og til tross for at de ikke har samme rolle som tidligere år på grunn av iPhone 6 og iWatch, kommer det fortsatt informasjon som kan gi oss en viktig ledetråd om funksjonene og nyhetene som kan introduseres.

En ny patent utstedt av Apple viser til en ny multi-touch sensor, den berømte teknologien som Steve Jobs introduserte da han introduserte den første iPhone. Tilsynelatende, denne andre generasjonen multi-touch-teknologi vil inneholde en trykksensor som vil samle mye mer presist all bevegelse og informasjon som kommer fra enhetens skjerm.

ipad-air-2-ipad-mini-retina-2-arrive-end-2014-6

Tilsynelatende kunne denne trykksensoren se lyset for første gang på iPad Air 2 og senere bli utvidet til resten av Apple-produkter. Vi må selvfølgelig ta hensyn til det Apple har allerede gitt ut mange patenter på sensorer med flere berøringer og for øyeblikket har ingen blitt presentert. Derfor må vi være forsiktige med denne informasjonen.

Trykkføleren ville samle mye mer informasjon: nærhet, samtidig sporing av flere fingre, osv …

Slik oppsummerer Apple mulighetene til den nye multi-touch-sensoren som er inkludert i patentet:

“Enhetene og metodene er beskrevet for samtidig overvåking av flere fingre og kontakten med håndflaten […]. Å identifisere og klassifisere intuitive hånd- og bevegelsesinnstillinger tillater enestående integrasjon for å skrive, peke, bla, 3D-manipulering og håndskrift på en ekstern enhet. “

ipad-air-ibooks

Som reflektert i IBTimes, er beskrivelsen av patentet noe forvirrende med tanke på de virkelige applikasjonene som slik teknologi kan ha, men uten tvil iPad Air 2 kan være en god plattform for å teste den. Kunne den nye multi-touch-sensoren komme med en ny skjerm med høyere oppløsning?

Hva tror du Bør Apple lansere en trykksensor på iPad?