contadores Skip to content

iPad Air 2: Mulige utgivelsesdatoer for den nye Apple iPad

Kjenn til de mulige utgivelsesdatoene for den nye Apple iPad Air 2

Vi har endelig en dato for neste Apple-arrangement. Selskapet har kalt media for en Keynote 16. oktober der vi muligens vil se den nye iPad Air 2 og Mini 3. Men når skulle de treffe markedet? I dag bringer vi deg mulige datoer som vurderes for at denne enheten skal selges i de viktigste markedene i verden.

Det er fremdeles ingen bekreftede datoer for salg av Air 2, for for det må vi vente til Keynote der selskapet til eplet vil gi den informasjonen. Men, begynner å snakke om forskjellige mulige datoer under hensyntagen til trinnene som følges av selskapet i andre år og kunngjøringer.

ipad-luft-2-release-dato-3-

habitually gutta fra Cupertino legger vanligvis enhetene sine til salgs på fredag ​​og omtrent en uke etter presentasjonen deres for media. Hvis vi også vurderer hvordan de har håndtert presentasjonen og lanseringen av nykommerne iPhone 6 og 6 Plus, er den nye Air 2 kunne slippes neste 24. oktober.

Lanseringen av iPad Air 2 kan skje i to faser

Som vi bare sa for noen øyeblikk siden, er det også muligheten for at Apple kan lanserer Air 2 på en lignende måte som det har gjort med iPhone 6. I forrige måned så vi hvordan den nye smarttelefonen nådde 10 land først og en uke senere ytterligere 22 til, mens resten av landene gradvis vil legge seg opp.

Dermed kunne iPad Air 2 ankomme på en lignende måte, med en første overføring fredag ​​24. oktober, der de viktigste verdensmarkedene som USA ville bli inkludert. Til dette bør legges til en andre lanseringsfase som vil omfatte andre store markeder, og det ville skje 31. oktober, et øyeblikk hvor det sikkert vil gå ut i landet vårt.

ipad-luft-2-release-dato-2-

Fredag ​​den 17. ville det bli utelukket som lanseringsdato for den nye enheten, da den er en dato som er veldig nær den offisielle presentasjonen, som vil bli laget i Keynote fra dagen før. Dette ville være datoene som høres kraftigste ut for ankomst av det nye nettbrettet på markedet, og det er det også ville sammenfalle med den årlige fornyelsessyklusen av de siste årene.

Noen funksjoner i iPad Air 2

Når det gjelder design og tekniske egenskaper som vil være en del av Air 2, vet vi fortsatt ikke sikkert hva Apple har bestemt seg for, men vi kan få en ide takket være de siste ryktene og lekkasjene.

Hvis disse ryktene er sanne, iPad Air 2 vil inneholde den nye A8-brikken og M8-bevegelsesprosessor utgitt med iPhone 6 og 6 pluss, 2 GB RAM og 32, 64 og 128 GB intern lagring. I tillegg vil nettbrettet integrere en 8 megapiksler bakkamera og FaceTimeHD foran kamera, Touch ID fingeravtrykssensor, har iOS 8 og vil være kompatibel med Pay.

ipad-luft-2-release-dato-4-

Når det gjelder design, har det vært snakk om muligheten for at det er tynnere enn iPad Air, det ville være lettere og ville være tilgjengelig i gullfarge i tillegg til sølv og plassgrå.

Og du, hva synes du om Air 2? Planlegger du å få tak i ham?

På iPadizate | De første bildene av iPad Air 2

Følg Keynote live med iPadizate

Fra denne lenken. Vi ses neste 16. oktober!