contadores Skip to content

iPad Air 2: Nye lekkasjer av mulige funksjoner

Noen mulige egenskaper ved den antatte iPad Air 2 blir filtrert

I løpet av de siste timene har vi kunnet se et ganske tydelig bilde av det som sies å være hovedkortet for andre generasjon iPad Air og antyder at enheten vil være utstyrt med en A8X-brikke, som det kunne antydes i tidligere bilder som ble delt.

Videre det nye bildet publisert av Apple.club.tw, ser ut til å påpeke at den nye enheten kunne ha 2 GB RAM. Selv om RAM-bildet på hovedkortet er lavoppløselig og noe uskarpt, kan du se litt informasjon om tallene på brikken ved å forbedre kontrasten og lysstyrken. Mens den første bokstaven er helt uskarp, er det det andre tallet Det er nøkkelen å avgjøre om brikken er 1 GB eller 2 GB.

En 1 GB Elpida-brikke ville ha en “8” i det andre sporet i sekvensen, mens en 2 GB-brikke ville ha en “A” på samme sted. På grunn av bildekvaliteten er det vanskelig å si sikkert hva det er, men det ser ut til å være et “A” i stedet for en “8” siden det er smalere øverst og bredere nederst.

ipad-air-to-funksjoner-lekkasje

Flere rykter har antydet det Apple kommer til å doble RAM i andre generasjon iPad Air, som vil gi det nok kraft til å kjøre multitasking på delt skjerm. Forrige uke kunne et bilde som viser en 2 GB RAM-minnemodul sees, og det ser ut til at bildet viste et sett med de samme brikkene som ble sett på hovedkortet.

Et skritt fremover for å ha mer kraft

Apple-selskapet har brukt 1 GB RAM i flere generasjoner av enheter, inkludert iPhone 6 og 6 PlusMen du har kanskje store planer i bakhodet for andre generasjon Air, da det også ser ut som det kan inkludere en A8X-brikke.

ipad-air-to-lekket-funksjoner-2

Mens Apple bruker en A6X-brikke i fjerde generasjon iPad, Luftmodell bruker den samme A7-brikken som i iPhone 5S. Det ble forventet at selskapet ville bruke den samme iPhone 6-strategien for iPad Air 2, men kan vi se en A8X-brikke raskere som vil hjelpe den nye enheten til å ha forventede applikasjoner med delt skjerm med flere oppgaver. Det har også vært noen rykter om en “Retina HD” -oppløsning for en kommende iPad, noe som sannsynligvis vil kreve en kraftigere brikke.

Sammen med 2 GB RAM og en A8X-prosessor, bildet av hovedkortet Ser ut til å representere en 16 GB Hynix flash-modul (indikert av “TDG” -tegnene på brikken), noe som antyder at andre generasjon iPad Air vil fortsette å tilby 16 GB lagring som minstekapasitet. Som påpekt av MacRumors, er det mulig at selskapet kan gjøre hva det gjorde med den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som tilbyr et tilbud på 16 GB, 64 GB og 128 GB, og eliminerer 32 GB-modellen med lagringsplass og senker prisen. 64 og 128 GB modeller opp til $ 100.

Apple forventes å presentere andre generasjon Air iPad på et arrangement som vil finne sted torsdag i Cupertino. Arrangementet kan også inneholde debuten til en ny 27-tommers iMac med 5K-oppløsning og utgivelsesdatoen til OS X Yosemite kan være kjent.