contadores Skip to content

iPad Air 2 og iPad Mini 3, hva skal vi forvente av dem?

Hva du kan forvente av den nye iPad Air 2 og Mini 3

Faktisk, alle øyne er på den neste Cupertino-smarttelefonen, iPhone 6, som kunne presenteres 9. september. Apple har imidlertid også to tabletter i påvente som må fornyes, og det er veldig sannsynlig at dette vil skje før utgangen av året.

Men hva vet vi om de nye nettbrettene (iPad Air 2 og Mini 3) til guttene til Tim Cook? Selv om det er sant at det ikke er så mange rykter som iPhone 6, også Det er noen som vi kan ta en henvisning for å finne ut hvordan det nye sortimentet av tabletter fra eplefirmaet kan se ut. Vil du vite hva de er? Fortsett å lese!

ipad-air-2-ipad-mini-3

Mulige funksjoner på de nye Apple-nettbrettene

Utgivelsesdato

På dette tidspunktet har den amerikanske giganten to siste generasjonsbord, iPad Air og Mini 2, og begge deler De ble kunngjort 22. oktober 2013derfor er vi alle enige om at du skal være i ferd med å motta en oppdatering. Det tror analytikere Apple bør få presentasjonen til å gjenta tidligere datoer, siden brukere har en tendens til å være mer mottakelige for utgifter i juleferien og de som Cupertino må dra nytte av.

Derfor, hvis du er en av brukerne som tenker å kjøpe et nytt nettbrett, kan det være lurt å vente litt på å bli kjent med de nye modellene før.

prisene

For øyeblikket er det ingen bevis for at selskapet vil justere prisene på disse enhetene, så hvis alt fortsetter som før, iPad Air 2 og iPad Mini 3 vil holde prisen mellom henholdsvis € 479 og € 389.

ipad-air-2-ipad-mini-3-2

Oppbevaring

Noen rykter antyder at Apple Kunne erstatte den grunnleggende 16 GB-modellen med 32 GB. For øyeblikket er det mange brukere som trenger mer plass på enheten sin, og 16 GB er litt korte, og de bestemmer seg for 32G-modellen. Dette koster brukeren omtrent 100 euro mer, men de i Cupertino koster bare 10 euro mer, slik er det en stor kilde til rikdom for selskapet. Av denne grunn kan merkevaren holde strukturen i lagringen av den nye enheten.

navnene

Selv om det virker sannsynlig at iPad Air vil bli erstattet av Air 2, kanskje det er en endring i “Mini” -modellen. Den nåværende modellen heter iPad Mini Retina, og det kan være noe komplisert å legge til et nummer til dette merkenavnet. Det ryktes at et av alternativene kan være gi den nytt navn til “iPad Mini Air”, og dermed forene hele linjen med nettbrett.

ipad-air-2-ipad-mini-3-3

prosessorer

Den nåværende iPad Air og Mini Retina drives av A7-prosessoren, og Den har M7 bevegelseskoprocessor.

Den nye iPhone 6 forventes å innlemme den nye A8-brikken (Det er sannsynligvis en dual core eller til og med en quad core del med en klokkehastighet på 1,5 GHz -) og at denne brikken også kan inkluderes i nye enheter.

Hvis historien er noe å gå etter, kan vi forvente at totalytelsen dobles i forhold til tidligere modeller.

M7 bevegelsessprocessor (som samler inn og behandler data fra akselerometre, gyroer og kompasser) kan også oppdateres, selv om forbedringene fremfor alt kan rettes mot energisparingen til enheten.

RAM

Sånn sett har vi kunnet se mange rykter som pekte på det iPad Air 2s RAM kan være 2 GB, noe som vil gi deg muligheten til å administrere delt skjerm multitasking og la to applikasjoner kjøre samtidig.

ipad-air-2-ipad-mini-3-4

skjerm

Skjermstørrelser og oppløsninger vil sannsynligvis forbli de samme, men det er rykter om at Apple kommer til å legge til et antirefleks- eller antirefleksbelegg for enheten.

Andre endringer

Blant de offisielt ubekreftede ryktene, som påpekt av ZDNet, er det noen som, selv om de forblir ubekreftet, mer sannsynlig blir oppfylt:

  • Et design til slankere og lettere.
  • Fingeravtrykkssensor Trykk på ID i den nye versjonen av Air.
  • Eventuelt a beste kamera og inkludering av to-tone blits Iphone 5s.

For øyeblikket er dette dataene vi har om hva som kan være den nye generasjonen iPads. Vi må vente med å få offisielle nyheter fra selskapet. Det vil sikkert ikke ta oss lang tid å vite noe om dem.

Hva tenker du om de mulige egenskapene til den nye iPad-en?