contadores Skip to content

iPad Air 2 og iPad Mini 3 – Offisielle priser i Spania

Som vi allerede vet Apple holdt en ny grunnton 16. oktober der nye enheter som mange allerede forventet ble presentert for verden, selv om de som Tim Cook alltid overrasket (ikke bare positivt) som alltid skjer.

Litt etter litt passerer bakrus og meningene kommer, både fra brukere og fra spesialiserte blogger, som ser både de positive og negative sidene ved de nye enhetene som er gitt ut fra Cupertino. Vi har allerede diskutert hva som har vært nyhetene som ble presentert av selskapet under arrangementet og som vi har savnet å se, men i dag ønsker vi å fjerne enhver tvil du måtte angående Offisielle priser på de nye iPar Air 2 og iPad Mini 3 i Spania.

ipad-air-to-ipad-mini-3-priser-spain-5

Hvis du har lett etter svar om de offisielle prisene på den nye iPad Air 2 og Mini 3 i Spania, Du er på rett sted, for her vil vi gi deg svarene. Kan du komme med oss?

Offisielle priser på den nye Apple iPad Air 2 i Spania

Som vi allerede har sagt, under den siste grunntonen 16. oktober Apple introduserte iPad Air 2, hvorav vi allerede har navngitt dens egenskaper ved en annen anledning. Sannheten er at selv om designen er praktisk talt den samme som den forrige modellen, forbedringene den har inkludert er ganske interessante og sikkert er det mange brukere som veier å få en.

Hvis du er en av dem og ikke vet hva de offisielle prisene er i Spania, er her prislisten over de forskjellige modellene som er tilgjengelige for den nye iPad Air 2:

ipad-air-to-ipad-mini-3-priser-spania-2

 • WiFi 16 GB: € 489.
 • 64 GB WiFi: 589 €.
 • 128 GB WiFi: 689 €.
 • WiFi + LTE 16GB: € 609.
 • WiFi + LTE 64GB: € 709.
 • WiFi + LTE 128 GB: € 809.

ipad-air-to-ipad-mini-3-priser-spain-3

Offisielle priser på den nye Apple iPad Mini 3 i Spania

På den annen side kunne vi også se hvordan de fra Cupertino fornyet også iPad Mini-linjen med ankomsten av den nye Mini 3. Selv om det i dette tilfellet må sies at oppdateringen har vært ganske diskret (mye), siden innovasjonene som er inkludert i den nye enheten går gjennom inkludering av Touch ID og en ny farge som brukere kan velge når de skal kjøpe (gull).

Uansett, hvis du ennå ikke har hatt muligheten til å ha en iPad i hendene, og du tenker å få en, men Luften er for stor for det du trenger, er det ingen tvil om at du står overfor et veldig godt alternativ. . Hvis dette er din sak, kan du se prislisten for den nye iPad Mini 3 i Spania:

ipad-luft-2-ipad-mini-3-pris-Spania-6

 • 16 GB WiFi: € 389.
 • 64 GB WiFi: € 489.
 • 128 GB WiFi: 589 €.
 • WiFi + LTE 16GB: € 509.
 • WiFi + LTE 64GB: € 609.
 • WiFi + LTE 128 GB: € 709.

IPad Air 2 eller Mini 3?

Prisene på iPad Mini 3 er selvfølgelig lavere enn for Air 2, 100 euro mindre per modell for å være nøyaktig. Vi kan ikke fortelle deg hvilken enhet som er best for deg, siden det er du som vet hva dine behov er og hva bruken av enheten vil være, det eneste vi kan gjøre er å tilby deg dataene slik at du kan ta en beslutning.

Tenker du på å kjøpe en iPad i disse dager? Hvilken tror du at du endelig vil bestemme deg for? Kommenter med oss ​​og ikke glem å dele denne artikkelen ved hjelp av knappene ovenfor. Takk skal du ha!