contadores Skip to content

iPad Air 2 og iPad Mini 3: Offisielle priser på nye Apple-nettbrett

Finn ut hvilke priser iPad Air 2 og Mini 3 vil ha, presentert i dag

Samme ettermiddag fant Keynote sted hvor vi ble presentert, blant annet den nye og forventede iPad Air 2 og Mini 3, de to nye generasjonene av nettbrett. Begge enhetene har utrolige funksjoner og forventes å være tilgjengelig på markedet ganske snart. Derfor bringer vi deg informasjon om prisene som begge modellene vil ha avhengig av lagring.

Det må sies at når det gjelder iPad Air 2, Apple har økt prisen, mens 16 GB-modellen med WiFi med tidligere generasjoner den kom alltid ut på markedet til samme pris. Mini for sin del har også opplevd en prisøkning, noe som var forventet.

priser-ipad-air-mini-3-2

Guttene fra Cupertino, i tillegg til å vise egenskapene til de to nye nettbrettene deres har benyttet anledningen til å offentliggjøre de forskjellige prisene det vil bli solgt for i USASelv om det vil tjene til å gi oss en grov ide om prisen den vil ha i landet vårt. Og det er sånn at prisene på Apple mobile enheter vanligvis er de samme som i dollar, siden de ikke gjør den faktiske konverteringen fra dollar til euro.

Prisene på iPad Air 2

IPad Air 2 vil bringe med seg veldig interessante funksjoner, inkludert en 9,7-tommers skjerm med et nytt antirefleksbelegg, A8X-brikke, M8 bevegelses koprocessor, 8 megapiksler iSight-kamera, Touch iD fingeravtrykssensor og har en tykkelse på bare 6,1 millimeter, det vil si at den er 18% tynnere enn den første generasjonen Air.

priser-ipad-air-mini-3-6

Det må sies at den vil være tilgjengelig i to versjoner avhengig av tilkoblingen din, bare WiFi eller WiFi + Cellular. Og innenfor disse modellene kan vi velge mellom tre versjoner i henhold til deres interne lagring, som er 16, 64 og 128 GB, glemme om 32 GB-modellen.

Når det gjelder prisen, vil dette variere avhengig av om vi bare velger en modell med WiFi eller også med data, samt intern lagringskapasitet. Selskapet har avslørt prisene på iPad Air 2 i sin WiFi-versjon, som vil være det 499 dollar for 16 GB-modellen, 599 dollar for 64 GB og til slutt 699 dollar for 128 GB-modellen kapasitet.

priser-ipad-air-mini-3-5

Prisene på iPad Mini 3

Den andre modellen presentert av selskapet er iPad Mini 3, et 7,9-tommers nettbrett med retina-skjerm, A7-brikke, 5 megapiksler iSight-kamera og Touch ID fingeravtrykssensor, blant annet.

priser-ipad-air-mini-3-4

IPad Mini 3 vil være tilgjengelig i to modeller i henhold til tilkoblingsmuligheter og i tre versjoner i henhold til intern lagring, akkurat som sin eldre bror Air 2. I tillegg må det også sies at begge modellene slipper den gyldne fargen sammen med plassgrå og sølv.

På denne måten, Mini 3 vil ha en startpris i USA på 399 dollar For 16 GB WiFi-modellen koster 100 dollar mer enn iPad Mini 2.

priser-ipad-air-mini-3-3

Til slutt må det sies det Begge enhetene kan reserveres fra i morgen i USA og vil være i salg neste uke, bekrefter ryktene om lanseringen som vi hadde for noen dager siden.

Hva synes du om prisene på de nye nettbrettene? Virker de bra for deg, eller synes du de er for høye?