iPad Air 2 og iPad Mini Retina 2 vil inkludere en tøffere Touch-ID

Mulighetene til iPhone 5s fingeravtrykssensor er foreløpig svært begrensede

Vi kunne se fingeravtrykssensoren for første gang på en Apple-enhet med iPhone 5s. Dette nye stykket ble applaudert av mange, noe som fikk de fra Cupertino til å fortsette med idé å implementere det på følgende enheter, både på smarttelefoner og iPad.

Neste generasjon iPad, som antas å være iPad Air 2 og iPad Retina 2, vil mest sannsynlig ha dette stykket også, og også iOS 8 kunne ha mange flere applikasjoner enn det gjør nå (For tiden brukes den til å låse opp enheten og validere kjøp av applikasjoner og musikk fra App Store og iTunes Store).

Et av selskapene som allerede har kunngjort at det vil begynne å bruke fingeravtrykkgjenkjenningssystemet for å passere sikkerhetspolitikken, er PayPal, som uttrykte interesse for nytt API som Cupertino presenterte i hovednotatet hvor de ga ut den nye versjonen av iOS.

eple sensorer-fingeravtrykk-mer-resistente-1

Mer bruk vil bety en del av høyere kvalitet

På grunn av Apples forpliktelse til å multiplisere mulighetene for å bruke fingeravtrykksdetektoren, antas det at selskapet kunne lage en del som er sterkere og dermed øke levetiden.

Som det har vært kjent, ville denne fingeravtrykksleseren blitt bestilt fra Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), et selskap som Apple allerede bestiller andre deler av enhetene sine og som har måttet øke anlegget der de produserer disse delene for å imøtekomme alle Apples ordrer.

eple sensorer-fingeravtrykk-mer-resistente-2-

Apple ville økt 233% sammenlignet med i fjor rekkefølgen av Touch ID-er til TSMC

Kilder nær den taiwanske fabrikkproduksjonskjeden har forsikret det Produksjonen av sensorene for Touch ID forventes å begynne tidlig neste måned.. En annen kilde hevder imidlertid at produksjonen av komponenten allerede ville ha startet, og at de første delene faktisk allerede hadde blitt sendt til evaluering, siden de anses som test.

Tilsynelatende ville Apple ha bestilt produksjonen av ikke flere og ikke mindre enn 120 millioner fingeravtrykssensorer, som representerer en økning på 233% sammenlignet med bestillingen som ble gjort i fjor for disse stykkene.

eple sensorer-fingeravtrykk-mer-resistente-3

Som vi ser, og vi har kunnet lese i Cult of Mac, Apple satser ganske sterkt på dette identifikasjonssystemet og vi applauderer det faktum at vi kan gjøre mer og mer med iPad og iPhone.