contadores Skip to content

IPad Air 2 ville ha produksjonsproblemer på grunn av antirefleks skjerm

IPad Air 2 er allerede en realitet. Apples nye 9,7-tommers nettbrett ble avduket sist torsdag på en Keynote sammen med Mini 3, dens 7,9-tommers lillebror. Dager før denne Keynote, kom det imidlertid data som pekte på det Air 2 kan ha produksjonsproblemer forårsaket av den antirefleksive skjermen som integrerer.

Rapporten, publisert av en analytiker hos KGI Securities, opplyser at den nye iPad Air 2 ville ha produksjonsproblemer på grunn av den nye antirefleksskjermen som Apple har innarbeidet. Først var det bare et rykte, men litt etter litt blir det bekreftet, og det er det Andre analytikers og medias mening er lagt til denne analytikeren. De vurderer også at Air 2 ville ha produksjonsproblemer.

ipad-air-2-pantalla-produccion-4

Årsaken til disse problemene? Angivelig, som de kommenterer den nye antirefleksskjermen på iPad Air 2 ville være veldig kompleks å produsere, noe som fører til en generell forsinkelse i fremstillingen av anordningen, og derfor ville enhetene som er tilgjengelige på lanseringstidspunktet være ganske begrenset.

Produksjonen av iPad Air 2-skjermen ville være mer komplisert enn forventet

Under den offisielle presentasjonen av Air 2 sist torsdag, kommenterte Phill Schiller flere detaljer om det, og fremhevet at et nettbrett som dette aldri hadde blitt produsert før nå. Den nye iPad Air 2-skjermen har funksjoner et antirefleksbelegg som reduserer refleksjoner med opptil 56%, noe veldig nyttig, og som vi vil merke spesielt når vi bruker nettbrettet utendørs i sollys.

ipad-luft-2-skjerm-produksjon-3

Imidlertid er ikke alt så bra som forventet og Apple har funnet ut at produksjonen av disse skjermene ikke er så enkel som forventet. Kompleksiteten ved montering av disse panelene, i henhold til forskjellige lekkasjer, ville gjort de tilgjengelige enhetene ganske begrensede når markedet ankommer i løpet av få dager.

TPK og Foxconn er ansvarlige for produksjon av disse panelene

I følge lekkasjene halvparten av produksjonen av de antirefleksive skjermene til Air 2 ville være i hendene på selskapet TPK, mens den andre halvparten ville bli produsert av Foxconn, et selskap som også har ansvaret for å montere iDevices.

Fra CultofMac kommenterer de at det foreløpig bare er kjent TPK ville ha disse produksjonsproblemene, mens Foxonn ikke har kommentert det, og vi vet ikke om de også kan ha noen problemer med å montere dem.

ipad-luft-2-skjerm-produksjon-2-

Endelig er det ukjent om dette produksjonsproblemet med iPad Air 2-skjermene kan påvirke utgivelsesdatoen for enheten, som kan bli forsinket, samt mulige tilgjengelighetsproblemer.

Tror du dette problemet med skjermen vil påvirke enhetene til iPad Air 2 mye? Vil det være tilgjengelighetsproblemer når det selges?