IPad Air 2 vises før iPad Mini 3

IPad Air 2 vises før iPad Mini 3

Utgivelsesdatoer for IPad Air 2 og iPad Mini 3

Hver gang vi finner flere og flere rykter om nye produkter som eplebedriften vil markedsføre ganske snart. Vi vet allerede at Apple snart vil presentere den forventede iPhone 6, men dette vil ikke komme alene, men også De vil fornye sitt utvalg av nettbrett, med iPad Air 2 og Mini 3. Foreløpig har vi ikke detaljer om utgivelsesdatoene for disse produktene, men alt tyder på at det er til høsten.

Hvis vi stoler på det faktum at de tre første nettbrettene til selskapet kom ut på våren, og de siste modellene i høst, kunne Apple presentere oss på slutten av tredje kvartal, eller første av fjerde kvartal, den forventede iPad Air 2. Sannheten om at alt stemte overens med rapporter som Bloomberg har tilbudt, noe som indikerer det masseproduksjon av en 9,7-tommers iPad er i gang og at den vil bli utgitt på datoene som er nevnt over.

ipad-luft-2-ipad-mini-3-2

Også denne rapporten indikerer at den andre iPad-modellen som Apple skal presentere med en 7,9-tommers skjerm, tilsvarende iPad Mini 3, kan bli forsinket til slutten av dette året, og dermed utnyttet juleferien for å kunne øke salget av de nye produktene deres betydelig, siden de har gått litt ned de siste to kvartalene, kanskje på grunn av at det ikke vises nye produkter og de andre konkurrerende selskapene oppdateres kontinuerlig.

Apple for å fornye hele rekken av mobile enheter

ipad-air-2-ipad-mini-3-4

IPad Air 2, ifølge alle ryktene vi fant på nettverket, Den vil ha en fullstendig fornyet prosessor, A8I tillegg kan designen være mindre enn dagens tykkelse. Dette vil også ha en 8-megapiksel bakkamera og et 1,5-megapiksel foran kamera for å kunne foreta pro FaceTime-videosamtaler riktig. Som en viktigste nyhet, ville Air 2 ha en teknologi som til nå har vært fraværende i iPads, den er en Berør ID fingeravtrykssensor akkurat som iPhone 5S.

ipad-air-2-ipad-mini-3-3

For å avslutte, fortelle deg at dette bare er rykter, og det fortsatt Vi må vente noen måneder for å vite helt sikkert om alt dette vil være ekte eller ikke.Det som er klart, er at Apple forbereder en renovering av alle sine iPads, iPhones og til og med iMac, siden det nylig har gått rykter om en ny iMac med netthinnevisning. Selv om vi heller ikke har offisielle utgivelsesdatoer, er de ryktene mer enn sammenhengende, siden i henhold til disse tidspunktene Cupertino-selskapet ville etterlate en margin mellom en modell og en annen for ikke å konkurrere direkte med hverandre.

Hvor mange av dere venter på ankomst av iPad Air 2 og Mini 3?