contadores Skip to content

iPad Air 2 vs. HTC Nexus 9 – Sammenligning

Vi står overfor den nye Apple iPad Air 2 og Nexus 9 fra HTC

Vi vet allerede hvordan det nye Apple-nettbrettet er, Air 2, og vi kjenner også Nexus 9. Begge de nye modellene av nettbrett har blitt presentert samme dag, og det er ingen bedre måte å se hva hver av modellene som møter hverandre tilbyr.

La oss se med kort hver av modellene og hvilken som er den beste, i det minste i tekniske aspekter. For dette skal vi dele sammenligningen i flere aspekter, og vi vil kommentere hver enkelt av dem.

iPad Air 2 vs. HTC Nexus 9, vi kjenner dem allerede

Begge modellene har endelig blitt vist, både den nye iPad Air 2 og den nye Nexus 9. Det er mange uker med rykter, lekke tekniske data, bilder og skrevne elver og elver med blekk, men vi kan allerede snakke om gode hender, om som de er, og som hvert av tablettene tilbyr. Fire år har det tatt å lansere HTC en ny modell av nettbrett, la oss se hva de har oppnådd og sammenligne begge nettbrettene i forskjellige aspekter.

ipad-luft-2-HTC-nexus-9-2

Design

IPad Air 2 har et design som er veldig likt den forrige modellen, ja, denne gangen den er tynnere enn forrige modell, 18% mindre og blir den tynneste nettbrettet på markedet. Den har også et anodisert aluminiumshus, alt med et veldig elegant preg i designen, slik Apple alltid gjør.

Nexus 9 er også en veldig tynn tablett, men ikke så mye. I tilfelle har den en tykkelse på 7,9 mm, mens Apple-nettbrettet bare har 6,1 mm. Designet, spesielt på fronten, ligner veldig på Apples, selv om materialene den bruker til å sette sammen Android-telefoner er av lavere kvalitet.

Tekniske egenskaper

Vi kommer til en av delene som mest interesserer oss, la oss sammenligne kraften til begge modellene.

ipad-luft-2-HTC-nexus-9-3

Når det gjelder prosessor, Apples nettbrett har en ny Apple-prosessor, A8X, en 1,3 GHz dual-core som er en forbedret versjon av den nye iPhone 6. Den har også en M8-bevegelsesprosessor. Til den andre siden, Nexus 9 har en firkjernet Denver-prosessor og et Nvidia Tegra K1-brikkesett. Angående RAM-minne HTC-nettbrettet kommer vinnende med sin 2 GB RAM, sammenlignet med bare 1 GB RAM med den nye iPad Air 2, som slår oss som knappe, selv om det allerede her avhenger av operativsystemet.

Hvis vi ser på lagringskapasiteten, har begge nettbrettmodellene fjernet minnekortsporet, og inni dem har de 16.64 og 128 GB for Apple-nettbrettet og bare to modeller for Nexus 9, fra 16 og 32 GB. Sammenlignet begge modellene av nettbrett, er det tydelig at Apple-nettbrettet kommer ut med mye plass og variasjon når det gjelder valg. 32 GB kan være noe knapt i dag, avhengig av hvor nyttig du vil gi den.

Kamera

Begge nettbrettene har to kameraer, et bakre kamera, som i begge modellene er 8 MP og et foran, som i tilfelle av Nexus 9 er 1,6 MP, sammenlignet med 1,2 MP på Air 2. Det fremre kameraet til det nye 9,7-tommers nettbrettet har en bredere blenderåpning på f / 2.2 som slipper inn 81% mer lys, så videosamtaler trenger ikke lenger like mye lys som i tidligere modeller.

Det vil være nødvendig å sammenligne kameraene til begge modellene som tar fotografier i forskjellige miljøer for å se hvilken man oppfører seg bedre. Men innledningsvis har begge nettbrettene veldig like kameraer i antall.

ipad-luft-2-HTC-nexus-9-4

Batteriets varighet

Vi vet fortsatt ikke nøyaktig Nexus 9s faktiske batterilevetid, men den kan skryte av en størrelse på 6700mAh, pluss hurtig lading, ifølge GSM Arena. Når det gjelder iPad Air 2, kan batteriet gi oss omtrent 10 timers bruk takket være det faktum at den nye A8X-prosessoren, som til og med er kraftigere, bruker mindre enn tidligere modeller, så batteriets levetid blir justert til hva som Apple vanligvis tilbyr. Apple-nettbrettet monterer et 8600 mAh-batteri, og er også overlegen i størrelse med Nexus 9-modellen.

prisene

Vi kommer til et annet interessant punkt, siden prisen alltid er noe vi ser på når vi kjøper en ny enhet.

Apple-nettbrettet har en 16 GB enkeltmodell som koster € 489, en 64 GB mellommodell som vil koste 589 € og en overlegen modell på 128 GB som koster € 689. Legger til rundt € 110 til hver hvis vi vil ha modellen med en telefonantenne. Prisene er de offisielle på Apple-siden.

I tilfelle av Nexus 9 vi har bare tre modeller tilgjengelig for Google-nettbrettet. En med 16 GB kapasitet som kommer ut for € 389, € 489 for 32Gb-modellen og € 569 hvis du velger LTE-modellen.

Når vi sammenligner den enkleste modellen til iPad Air 2, med den enkleste modellen av Nexus 9, ser vi at Google-nettbrettet er billigere, med en pris på rundt € 150 mindre enn Apple-nettbrettet.

konklusjon

Å få det ene eller det andre er selvfølgelig en smakssak. Det vil være nødvendig å ta hensyn til flere aspekter, hvis du liker iOS 8 eller Android mer, hvilket nettbrett du synes er vakrest med tanke på design eller hvilke penger du har i lommen. Når det gjelder tekniske muligheter, vinner Google-nettbrettet med mer bruttokraft, men lider av mangel på plass sammenlignet med iPad Air 2, siden den har opptil 128 GB maksimal lagringskapasitet, noe som gir knappe 32 GB som teller toppmodellen.

ipad-luft-2-HTC-nexus-9-5

Begge nettbrettene er store spill og veldig fristende, men det som er blitt sagt, hvis du liker det mer personlige og sofistikerte designet, men ikke har noe imot å betale litt mer, velg Air 2, hvor vi viser deg en første kontakt. Imidlertid, hvis du liker rå strøm, foretrekker du å spare noen få euro, og du er forelsket i friheten til Android-systemet, det beste alternativet er Nexus 9.

Hvilken velger du? Hvilket nettbrett synes du er mest attraktivt? Fortell oss i kommentarene!