iPad Air 2 vs.  iPad Air - den mest komplette sammenligningen

iPad Air 2 vs. iPad Air – den mest komplette sammenligningen

Sammenligning mellom den nye iPad Air 2 og den forrige modellen

Sannheten er at etter den lille glippen de laget fra Cupertino, var det ingen tvil om at i går, vi ville se presentasjonen av de nye iPad Air og Mini-modellene. Endelig var det slik, og Tim Cook’s avduket den nye Air 2 og den nye Mini 3 med interessante nyheter i begge tilfeller.

Når det gjelder den større modellen, iPad Air 2, ble noen funksjoner som vi allerede forventet, inkludert og også det var noen andre overraskelser som ikke mange hadde, det er grunnen til at i dag ønsker vi å se på nyhetene som er inkludert i den nye modellen og lage en sammenligning med den første generasjonen iPad Air. Kan du komme med oss?

ipad-air-vs-ipad-air-2

iPad Air 2 vs. iPad Air – Family Duel

Kamera og multimedia

Et aspekt som mange brukere har klaget på lenge, var enhetens kamera, siden det var mye lavere enn dagens iPhone-modeller. Men denne gangen ser det ut til at de har hørt forespørslene og iPad Air 2 den har en sensor 8 megapiksler, Imens han Luft første generasjon har bare 5 megapiksler (for lite).

Når det gjelder videoopptak, må det sies at begge modellene kan gjøre det inn FullHD 1080p, men den nye iPad Air 2 kommer med visse, for eksempel muligheten for ta opp i sakte film med 120 bilder per sekund eller gjør Time-Lapse-videoer. Apple har også inkludert a tidsur og frontkamera Den har også en lysere linse og så Automatisk HDR.

ipad-air-vs-ipad-air-3

Lagring, operativsystem og strøm

Som ryktet, iPad Air 2 Den inkluderer den samme brikken som har den nye iPhone 6, men som har blitt modifisert spesielt for nettbrettet. Det handler om prosessoren A8X har vi ikke så mange detaljer om ennå, selv om vi vet at den er dannet av to syklonkjerner og den har arkitektur av 64 bit. Apple sa det er 40% raskere enn A7X fra forrige modell og at GPU er 2,5 ganger raskere. I dette tilfellet er begge modellene utstyrt med 1 GB DDR3 RAM.

Som allerede skjedd med det interne minnet til iPhone 6, iPad Air 2 har fjernet 32 ​​GB-versjonen og er tilgjengelig i tre versjoner av 16, 64 eller 128 GB. Han iPad Air kan oppnås med 16 eller 32 GB.

ipad-luft-vs-ipad-luft-2-3

Den nye iPad Air 2 har iOS 8.1 som inkluderer betalingssystemet Apple Pay og også det nye fotobiblioteket som er synkronisert mellom alle enhetene våre. I tillegg til det, som det ryktes før lanseringen, har den den berømte og forventede TouchID-fingeravtrykssensoren.

Display og design

Når det gjelder skjermen er det ingen overraskelser, siden den nye enheten fortsetter å ha et 9,7-tommers IPS-panel og retina-oppløsning (2 048 x 1 536 piksler og 264 ppi tetthet). Men det er en liten stor forskjell, iPad Air 2-skjermen har en spesiell laminert konstruksjon, noe som har hjulpet enheten til å bli tynnere (18% mer enn forgjengeren). Og det er at Air 2 har en profil på 6,1 millimeter, sammenlignet med 7,5 millimeter fra forrige modell, og vekten er høyere, rundt 30 gram mer.

ipad-luft-vs-ipad-luft-2-4

Som allerede ryktes for lenge siden, vil den nye iPad Air 2 være tilgjengelig i en farge til, så fargeutvalget vil være som følger: sølv, plassgrå og gull.

Tilkobling og batteri

I dette avsnittet er det ingen endringer, siden vi kan velge modell Bare WiFi eller som også tilbyr mulighet for å koble til 3G / 4G-nettverk. Vi har selvfølgelig også forbindelsen Bluetooth 4.0, GPS-antenne for 3G / 4G-versjonen og den berømte Lynkontakt. Når det gjelder batteriet, har begge en varighet på 10 timer når du surfer på Internettwifi, og hvis vi bruker mobilnettnavigasjon, faller det til 9 timer.

ipad-luft-vs-ipad-luft-2-5

Som vi kan se i denne sammenligningen av gutta fra TusEquipos, det nye nettbrettet det har blitt forbedret visse punkter som virkelig trengte det og det gjør iPad Air 2 til en enhet som er i stand til å skyggelegge de aller fleste nettbrett på markedet i dag. Det er riktig at designen forblir den samme, men jeg tror ikke at det i denne forbindelse trengte endringer (i det minste for øyeblikket), siden det å ha oppnådd en slankere profil er mer enn nok. Jeg er noen som tenker at når noe fungerer, er det ikke nødvendig å endre det på en så hastig måte.

Og for deg, hva synes du om nyhetene som er inkludert i Air 2? Tror du de er nok til å oppdatere, eller vil du vente til neste versjon?