iPad Air 2 vs iPad Mini 3 – Sammenligning Apple

For bare timer siden avslørte Apple de to siste tilskuddene til familien. Den nye iPad Air 2 og Mini 3 har kommet med nye funksjoner for å fortsette å konkurrere i det nåværende markedet med det store eksisterende tilbudet. Begge modellene kommer med den forventede fingeravtrykssensoren Trykk på ID og et nytt alternativ blant fargene som gir muligheten til å velge den gyldne versjonen.

Siden begge enhetene har blitt presentert sammen på samme arrangement, har vi i dag forberedt oss en sammenligning mellom dem slik at vi kan kjenne til de tekniske egenskapene og hovedforskjellene (i tillegg til størrelsesforskjellen) på den nye Mini 3 og Air 2.

ipad-luft-2-vs-ipad-mini-3-6

Funksjoner og forskjeller i den nye Apple iPad Air 2 og Mini 3

Vi har allerede snakket om egenskapene til begge enhetene hver for seg i andre artikler, men i ruten nedenfor kan vi se på en enklere måte hva er forskjellene mellom begge enhetene. Husk at iPad Mini 3 er praktisk talt identisk med Mini 2, selv om Touch ID-fingeravtrykssensoren og gullfargen er inkludert.

Den komplette listen over tekniske spesifikasjoner for både iPad Air 2 og iPad Mini 3 er som følger:

ipad-luft-2-vs-ipad-mini-3-1

ipad-luft-2-vs-ipad-mini-3-2

ipad-air-2-vs-ipad-mini-3-3

ipad-air-2-vs-ipad-mini-3-4

Hovedfunksjonene til iPad Air 2 er Retina-skjermen med andre generasjon 64-biters arkitektur basert på Apple A8X-prosessor forbedret og den nye M8-bevegelsessprocessoren, i tillegg til en Touch ID-fingeravtrykksskanner, muligheten til å velge den i gull, en 6,1 mm ultra-slank design, et forbedret 8-megapiksel bak iSight-kamera og en front med høyere kvalitet og lysinngang.

I mellomtiden har iPad Mini 3 blitt relegert til bakgrunnen, siden forbedringene som er introdusert av Apple ikke for mange sammenlignet med forrige modell, som vi har sett i tabellen øverst. Som påpekt av iPhoneHacks, må vi se hva publikum reagerer på et nettbrett med disse egenskapene, og hvis eneste nyhetene har vært ankomsten til Trykk på ID-fingeravtrykssensor og en ny farge å velge mellom.

ipad-air-2-vs-ipad-mini-3-7

Og du, synes du Apple burde ventet litt lenger på å fornye iPad Mini, eller synes du det er greit at de har gitt ut en enhet med så lite nyheter? Diskuter din mening med oss ​​og ikke glem at du kan dele denne artikkelen ved hjelp av knappene ovenfor. Takk skal du ha!

På iPadizate | Sammenligninger av de beste nettbrettene