iPad Air 2 vs.  Sony Xperia Z2 Tablet - Grundig sammenligning

iPad Air 2 vs. Sony Xperia Z2 Tablet – Grundig sammenligning

Vi sammenligner egenskapene til iPad Air 2 med Sony Xperia Z2 Tablet

Med iPad Air 2 i ferd med å treffe markedet, Den første sammenligningen med andre tabletter begynner å vises som du må konkurrere med. Denne gangen, vi vil sammenligne Air 2 med Sony Xperia Z2 Tablet, den siste modellen utgitt av det japanske selskapet. Hvis den første generasjon iPad Air allerede viste seg å være veldig tynn og lett, er ikke den nye generasjonen langt etter og overgår den til og med.

Sony Xperia Z2 Tablet er i mellomtiden et nettbrett med veldig kraftige funksjoner og en veldig interessant pris, noe som gjør at den blir en av de viktigste Android-rivalene som den nye Air 2 vil ha.

ipad-luft-2-xperia-z2-tablett-2-

Men hvilken av de to tablettene er bedre? Hvilke har de beste tekniske egenskapene? Neste vi forteller deg hovedfunksjonene til både iPad Air 2 og Sony Xperia Z2 Tablet for deg å bestemme selv. La oss begynne!

Hovedfunksjoner på iPad Air 2 og Sony Xperia Z2 Tablet

skjerm

IPad Air 2 tilbyr en bedre skjerm, siden den har en 9,7-tommers skjerm med retina-teknologi med en oppløsning på 1.536 × 2.048 piksler og en tetthet på 264 piksler per tomme. På sin side har Sony Xperia Z2 Tablet en noe større skjerm, nærmere bestemt 10,1 tommer. Denne skjermen har Triluminos teknologi og X-Reality-motor, en oppløsning på 1.920 × 1.200 piksler og en tetthet på 244 piksler per tomme.

ipad-air-2-xperia-z2-tablet-4

Prosessor og minne

I denne forbindelse nettbrettet Sony er den som er noe overlegen takket være Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2,3 GHz prosessor og 3 GB RAM, mens iPad Air 2 integrerer en A8X 1,5 GHz-brikke og 2 GB RAM. Selv om vi som alltid sier, betyr ikke det nødvendigvis at det gir dårligere ytelse.

Når det gjelder intern lagring, Apples nettbrett har 3 forskjellige versjoner: 16, 64 og 128 GB. Sony-nettbrettet har på sin side en intern lagring på 16 GB som kan utvides til 64 GB via microSD-kort.

Kamera

Bakkameraet til begge enhetene har en 8 megapiksler sensor, Selv om vi sikkert vil merke en annen forskjell på kvaliteten når vi tar bilder og spiller inn videoer, men for dette må vi vente til iPad Air 2 for å kunne sammenligne den bedre. På fronten monterer enheten et 1,2 megapikslers FaceTime HD-kamera og Sony Xperia Z2 Tablet et 2,2 megapiksler kamera.

ipad-air-2-xperia-z2-tablet-6

Design

Sony har valgt å klare seg uten glasset som den bruker på smarttelefoner, selv om det ikke gjør utformingen av nettbrettet mindre elegant eller motstandsdyktig. I tillegg må det sies at det har den fordelen at den er vanntett og støvtett, mens Apple-nettbrettet ikke er det. Guttene fra Cupertino har i mellomtiden valgt på forsiden av anodisert aluminium i tre farger: plassgrå, sølv og gull.

Begge enhetene er veldig tynne, et punkt der de skiller seg ut over de fleste nettbrett på markedet iPad Air 2 med sine 6,1 millimeter Tynnere enn Xperia Z2 Tablet, som er 6,4 millimeter tykk. Et annet punkt der de skiller seg ut er vekten deres. Den veier 437 gram, mens Sony Xperia Z2 Tablet veier 426 gram, begge sammenhenger godt.

ipad-air-2-xperia-z2-tablet-5

Batteri

Sony har inkludert et batteri på 6000 mAh, men vi vet fremdeles ikke kapasiteten som batteriet til den nye iPad Air 2 vil ha fordi Apple ennå ikke har avslørt det, og vi vil ikke vite før det skal selges og noen av dem er demontert. Imidlertid er det de som tror at det kan ha et 8 600 mAh-batteri.

ipad-luft-2-xperia-z2-tablett-3

Pris

Sist, men ikke minst, gjør gutta på Tabletzona en liten gjennomgang av prisene vi kan finne disse to nettbrettene på markedet for. Sony Xperia Z2 Tablet har vært med oss ​​i noen måneder, og vi kan finne den til en pris av ca 420 og 440 €, mens den nye iPad Air 2 skal selges i løpet av de kommende dagene og vil gjøre det med en pris som starter fra € 489 og oppover.

Og du, hvilken av de to nettbrettene ville du valgt? Hvilken synes du er bedre?