contadores Skip to content

iPad Air 3 for 2016 uten 3D Touch og iPhone 7 uten designendringer

Det hadde gått flere måneder siden vi hørte noe om iPad Air 3, den neste generasjonen av Apples 9,7-tommers nettbrett. Nå har det kommet nye rykter som sier det iPad Air 3 skulle ankomme i første halvdel av 2016, mens iPhone 7 ville gjøre det i september og uten designendringer med hensyn til iPhone 6s.

Etter utviklingen av enhetene, den logiske tingen er at Apple introduserte 3D Touch-teknologi i neste generasjon iPadDe siste ryktene ser imidlertid ut til å antyde at dette ikke vil være tilfelle. Så hvis du forventet at 3D Touch-teknologien skulle ta et hopp til iPad Air 3, kan du endelig ønske det.

IPad Air 3 skulle ankomme i 2016 uten 3D Touch.

Denne teknologien er i stand til å oppdage trykket som utøves på skjermen og differensiere det med en berøring ble først brukt på Apple Watch skal brukes senere på styreflaten til den nye MacBook. Deretter gikk Apple et skritt videre og integrerte den i iPhone 6s under navnet 3D Touch, men det samme ville ikke skje med iPad Air 3.

IPad Air 3 ville ikke ha 3D Touch og ville ankomme i første halvdel av 2016

De siste ryktene dukket opp på nettverket indikerer det Cupertino-baserte selskap har ikke tenkt å integrere 3D Touch-teknologi i nettbrettene, i hvert fall for nå. I tillegg kommenterer de at lanseringen ville finne sted i første halvdel av 2016, nærmere bestemt i mars måned.

IPad Air 3 skulle ankomme i 2016 uten 3D Touch.

I tilfelle denne utgivelsesdatoen er sann kunne sammenfalle med ankomsten av iPhone med en 4-tommers skjerm og den andre generasjon Apple Watch, som tidligere rykter tyder på at begge enhetene kunne bli lansert i mars. Foreløpig er foreløpig ingenting bekreftet og noe kan skje.

IPhone 7 kommer i september 2016

Fra MacRumors kommenterer det presentasjonen av iPhone 7 ville blitt bekreftet innen september 2016, noe som ville være helt logisk med tanke på at det ville sammenfalle med den årlige smarttelefonfornyelsessyklusen som Apple har gjennomført i flere år.

IPad Air 3 skulle ankomme i 2016 uten 3D Touch.

Forvent selvfølgelig ikke store endringer, siden Trykkføleren vil ha en teknologi som er veldig lik den som ble brukt på iPhone 6sSelv om det kan ta mindre plass og være mer energieffektiv å snakke.

Og du, tror du at Apple ikke vil bruke 3D Touch på iPad Air 3?