contadores Skip to content

iPad Air 3 og iPad Mini 4: Hva du kan forvente av disse to nye iPadene

Som med iPhone, kort etter at Apple avduket iPad Air 2 og iPad Mini 3, begynte de første ryktene om fremtidige generasjoner å dukke opp. I dag skal vi gjøre en gjennomgang av lekkasjene og dataene som sirkulerer i nettverket om iPad Air 3 og iPad Mini 4.

Apple risikerte ikke så mye med iPad Mini 3, og er at det er svært få forbedringer sammenlignet med forgjengeren utover støtte for NFC og Touch ID. Imidlertid er det forventet at Cupertino i år vil gjøre flere endringer inne, som med 9,7-tommers modell.

ipad-air-3-ipad-mini-4-rykter-5

Forrige uke gjorde vi en samling med noen av tingene som Apple har gjort som indirekte kunne ha påvirket fallet på iPad, men med den nye versjonen av begge modellene av nettbrettet kan bidra til å øke salget. La oss begynne!

Hva kunne vi se på Apple-nettbrett i år?

iPad Air 3, det mest etterlengtede nettbrettet på 9,7 tommer

Siden den ble introdusert første gang i 2010, er iPad den ubestridte lederen i nettbrettmarkedet, selv om den nå i noen tid har registrert en nedgang i salget. Det forhindrer imidlertid ikke iPad Air 3 er en av årets mest etterlengtede enheter, selv om det fremdeles vil måtte vente noen måneder for å vite det.

ipad-air-3-ipad-mini-4-rykter-3

I følge ryktene ville iPad Air 3 ha en slankere design enn forgjengeren, ville ha A9-brikke og iOS 9 som et operativsystem. På den annen side er det også snakk om muligheten for at iPad Air 3 vil integrere en 4 GB RAM, selv om det foreløpig ikke er bekreftet noe, og det forventes å bli presentert og utgitt en gang neste oktober.

ipad-air-3-ipad-mini-4-rykter-4

Hvilke forbedringer vil iPad Mini 4 ha?

Hvis Apple ikke endrer strategien som er fulgt de siste årene, ogiPad Air 3 ville bli presentert sammen med iPad Mini 4, nettbrettet med en 7,9-tommers skjerm. Det forventes å inkludere store forbedringer internt, siden den nåværende modellen har praktisk talt de samme egenskapene som forrige generasjon.

Så det, iPad Mini 4 ville også se lyset i oktober 2015, den ville ha A8X-brikken til stede i den nåværende iPad Air 2 og 2 GB RAM. På den annen side, fra Inquistr, øker de også muligheten for at Apple vil redusere tykkelsen på iPad Mini 4.

ipad-luft-3-ipad-mini-4-rykter-2

For øyeblikket er denne informasjonen på iPad Air 3 og iPad Mini 4 ikke noe mer enn ubekreftede rykter, siden Apple ennå ikke har snakket om det, og nesten all sikkerhet ikke vil gjøre det før dagen Keynote blir holdt. Så vi har ikke noe mer å vente på, men i mellomtiden vil vi sikkert komme over mange flere rykter og data om begge nettbrettene.

Og du, hvilke funksjoner vil du se i fremtiden iPad Air 3 og iPad Mini 4? Ikke nøl med å gi oss din mening i kommentarene!